Back to Question Center
0

10 manieren om uw e-commerce omzet te verhogen Bewezen door Semalt

1 answers:

Eigenaren van eCommerce maken veel geldvan hun producten. Een recent onderzoek door Statista heeft aangetoond dat de eCommerce-omzet van retail wereldwijdzal in 2018 oplopen tot 2,86 biljoen Amerikaanse dollars. Helaas bouw je niet zomaar een eCommercebewaar en verwacht dat klanten uw site overspoelen. U moet beginnen aan succesvolle marketingcampagnesom de interesse van klanten te wekken.

Het goede nieuws is dat je met de volgende marketingstrategieën, bewezen door Semalt Digital Services, dat zult doenverhoog uw eCommerce-omzet. Ivan Konovalov, Customer Success Manager van Semalt , geeft belangrijke tipsover welke tactieken eCommerce-winkels moeten implementeren om te gedijen.

1. Gebruik up-selling en cross-selling

Up-selling en cross-selling zijn veilige manieren om online verkopen te vergroten. Cross-sellingis de manier om gerelateerde producten te introduceren, samen met wat een klant overweegt te kopen. Het geeft eenklant een veel aanvullende producten om uit te kiezen. Up-selling is de verkoop van een superieurversie van een product dat een klant koopt. Met deze methode kan uw klant hetzelfde product zienmet geavanceerde functies en een hogere prijs.

Deze verkooptechnieken zijn bedoeld om klanten aan te moedigen andere producten te kopen. De waarheid is dat wanneerklanten zien meer dan wat ze nodig hebben, ze zullen gemotiveerd zijn om meer te kopen. Meerdere studies hebben aangetoonddat up-selling en cross-selling klanten ertoe aanzetten terug te komen voor meer.

2. Verbeter uw websiteontwerp

In het digitale tijdperk van vandaag hebt u een aangepast website-ontwerp nodig om potentiële klanten aan te trekken en erbij te betrekken. JouweCommerce store is het deel van het bedrijf en het ontwerp moet weerspiegelen hoe professioneel uw merk is.Eigenlijk zouden uw promotiecampagnes ook vanuit uw winkel moeten starten. Specialisten van Semalt zijn ontmaskerdhet feit dat klanten de online winkel het vaakst vermijden als het belangrijke aanpassingen mist.

Het bouwen van een goed ontworpen eCommerce-winkel is een belangrijke stap in de richting van het overwinnen van concurrenten. Als jevan plan om uw winkel opnieuw in te richten en zorg er dan voor dat deze een responsief ontwerp heeft, dat klanten eengeweldige winkelervaring. Sterker nog, u zult meer verkopen genereren als u het mensen gemakkelijk maaktnavigeren en producten vinden op de website.

3. Maak uw site mobielvriendelijk

In de afgelopen paar jaar zijn er veel nieuwe tablets en smartphones op de markt gekomen.aanzienlijk toegenomen het aantal online shoppers. Studies tonen aan dat het aantal mobiele shoppersheeft dat van het desktopgebruik overschreden. In dit digitale tijdperk is het maken van uw eCommerce-winkel perfect geadopteerdop verschillende mobiele apparaten is het essentiële onderdeel van uw zakelijk succes.

Zelfs Google verhoogt mobiele zoekresultaten voor websites die correct worden weergegeven op mobiele apparaten.Om een ​​mobiele versie van uw huidige websitesite te maken, kunt u een conversieplatform of mobiel gebruikenplugins. Het creëren van een mobielvriendelijke eCommerce-winkel is een goede manier om uw bedrijf te ontmaskerennaar mobiele klanten. Met mobiele optimalisatie van de winkel verhoogt u de conversieratio en verhoogt u de verkoop.

4. Gebruik productafbeeldingen van goede kwaliteit

Gebruik geen productafbeelding alleen voor het toevoegen van afbeeldingen. De afbeeldingen van uw producten zouden moeten hebbeneen hoge kwaliteit. Het is waar dat het een ontmoedigende taak is om professionele afbeeldingen van producten te krijgen, maarhet is ook waar dat ze kunnen helpen potentiële klanten naar uw winkel te trekken. Onze experts hebben er veel van bewezenkeer dat het toevoegen van levendige itemafbeeldingen met inzoommogelijkheden potentiële klanten stimuleert om producten te kopen.

5. Beschrijvingen van de productpagina optimaliseren

De beschrijvingen van uw productpagina's hebben het potentieel om klanten te verleiden om een ​​aankoop te doen. Zeker weten datje hebt handige functies beschreven die klanten interesseren. Blijf ze verder motiverende trechter. De meest populaire eCommerce-sites zoals Amazon tonen hun belangrijkste productfuncties om de verkoop te verbeteren.

Beschrijvingen moeten goed gedefinieerd zijn zodat elke potentiële klant die ze leest, zal worden aangemoedigdactie ondernemen. U kunt aantrekkelijke korte kogels gebruiken om de belangrijkste kenmerken van het product te laten zien. Ongetwijfelddat je veel verkopen misloopt als details je zouden moeten aanmoedigenklanten om een ​​aankoop te doen zijn verborgen in een beschrijving.

6. Maak korte promotionele producten video's

Videocampagne is een belangrijke marketingstrategie van veel eCommerce-winkels die worden gebruikt omverkoop verhogen. De consumenten die tegenwoordig mobiel zijn, geven er de voorkeur aan video's vaker te bekijken dan andere typenvan inhoud. Maak interessante korte promotievideo's van uw producten, inclusief belangrijkfuncties van uw producten die de aandacht van klanten kunnen trekken. Integreer deze video's in verschillende productwebpagina's.

U kunt ook productvideo's uploaden naar alle populaire videosites om de belichting te vergroten. doe nietvergeet om je video's voor SEO te optimaliseren door zoekwoorden toe te voegen aan de titel en beschrijving van de video. Ukan uw websiteadres toevoegen als tekst in de beschrijving om ook verkeer te genereren.

7. Creëer een unieke waardepropositie

De enorme diversiteit op het gebied van eCommerce maakt het moeilijk voor bedrijvenom zich te onderscheiden van de concurrentie. Het maakt niet uit hoe uniek u uw producten vindtzijn, er is waarschijnlijk een andere winkel die dezelfde of vergelijkbare producten aanbiedtproducten naar uw doelmarkt. Als dat het geval is, wat kun je dan doen om je merk te maken?opvallen tussen duizenden andere merken? Een uniek waardevoorstel is watzal je merk speciaal maken. Je moet een goed uniek waardevoorstel schrijven dat adresseertde waarde van uw product. Mits je het levert, zul je uitblinken in competitie en genieten van de voordelen van leiderschap.

Een uniek waardevoorstel kan worden geïntegreerd op uw startpagina, productpagina en advertentiepagina om de conversieratio's te verhogen. Kennis hebben van wat uw merk onderscheidt van anderemerken helpen u bij het runnen van een succesvolle eCommerce-onderneming. Deze strategie kan u helpen te scheiden van uw concurrenten.

8. Bied gratis en eenvoudig retourneren

Deze marketingtactiek kan potentiële klanten motiveren om bij u te kopen en de verkoop exponentieel te verbeteren.Dankzij online productreturns hebben veel eCommerce-merken klantloyaliteit kunnen winnen en zijn ze bereid terug te komen voor meer.

Retouren voor online winkels zijn gebruikelijk in eCommerce en klanten zullen producten retournerenze kochten van tijd tot tijd. Uw klant kan beslissen om een ​​beschadigd product te retournerenof paste niet goed. Klanten retourneren ongeveer één op de drie producten. In feite is deHet merendeel van de klanten beoordeelt het terugkeerbeleid voordat ze een aankoop doen.

Als potentiële klanten weten dat ze goederen vrijelijk kunnen retourneren, zullen ze dat eerder doenkom terug. De studie uitgevoerd door de Wall Street Journal heeft dat het beste bevestigdklanten zijn degenen met de hoogste rendementspercentages. Implementatie van dit beleid in uwDe praktijk zal u helpen voorkomen dat u grote omzet en zakelijke kansen verliest.

9. Producten weergeven op uw startpagina

Uw startpagina is een van de belangrijkste onderdelen van uw eCommerce-website, dus dat zou u moeten doengebruik het om klanten betrokken te houden. Toon best verkopende producten, zodat potentiële klantenkan ze duidelijk zien. Het is waarschijnlijker dat elke klant die naar uw eCommerce-winkel komtvia andere pagina's kunt u besluiten om de startpagina te bezoeken om andere producten te bekijken. Dus, het plaatsen van uwMeest populaire producten op de startpagina verhogen onvermijdelijk de verkoop.

10. Aanbieding meerdere bezorgopties

Door klanten verschillende bezorgopties te bieden, verhoogt u uw verkoop. Verrassend genoeg,maar bedrijven die kwalitatieve producten verkopen, bieden een buitengewone online ervaringvaak falen als het gaat om levering. Als u klanten gaat motiveren om te kopenbent u klaar om meerdere bezorgopties aan te bieden. Zo'n nuttige marketingstrategieis eenvoudig te implementeren, maar het helpt u te voorkomen dat u potentiële klanten verliest en hen naar uw concurrenten laat gaan.

Het is duidelijk dat internet de manier waarop mensen producten zoeken en kopen, heeft veranderd. Dezedagen met een desktop of mobiel apparaat, kunt u online kopen wat u maar nodig heeft. Mensen zijnsteeds meer bereid om mee te doen met eCommerce. Om gelijke tred te houden met het stijgende tempopopulariteit van online winkelen, kunt u de professionele hulp van Semalt Digital Services raadplegen Source .

November 27, 2017