Back to Question Center
0

10 SEO-tips voor WordPress-websites van Semalt

1 answers:

Zoekmachines geven alleen om bepaalde "technische dingen" zoals alt-tags, bestandsnamen,en trefwoorden. Als u begrijpt hoe deze 'technische dingen' werken, kan dit tot succes leiden, terwijl het verwaarlozen ervan u kan tegenwerken.

Artem Abgarian, de Customer Success Manager van Semalt ,geeft waardevolle tips om op te vallen op internet met uw WordPress-website.

  • Inhoud is de beste optimalisatie. Optimalisatie is alleen effectief als er een back-up van wordt gemaaktomhoog door unieke en kwaliteitsinhoud. Teksten en trefwoorden markeren het thema van een bericht - hillsboro oregon newspaper archives. Inhoud moet gericht zijn op de behoeften van de bezoeker en niet op de zoekopdrachtmotoren. Het moet ook leesbaar en begrijpelijk zijn.
  • Achterwaartse links uitwisselen. Als deze uitwisseling op de juiste manier wordt uitgevoerd en links afkomstig zijn van derelevante, gezaghebbende websites die dezelfde inhoud op uw site aanbieden, biedt u grote voordelen.
  • Eigennamen aan afbeeldingenbestanden toewijzen. Op basis van de meest relevante afbeeldingen enteksten in een post, Google toont alle resultaten die op hen betrekking hebben, gebaseerd op de gemaakte vraag. Het is raadzaam om trefwoorden van een specifiek te gebruikenonderwerp in de afbeelding, onthouden om alt-tag en title-tags te gebruiken om de zichtbaarheid en optimalisatie te vergroten.
  • Korte permalinks met trefwoorden. Begrijpelijke permalinks zijn voordeligvoor zaken. Op een permalink zijn alleen de eerste vier woorden relevant, omdat Google alle volgende woorden weglaat..
  • Zoekmachine-geoptimaliseerde thema's. Sommige websitethema's gebruiken te veel code om te makende lay-out en het ontwerp. Google moet de broncode doorzoeken om relevante inhoud eruit te vissen. Hoe ingewikkelder de code, des te minder deinhoud en zoekwoorddichtheid opgehaald. Prestaties zijn een sleutelfactor bij het bepalen van de zoekrangschikking, waardoor snelwerkende thema's verbeterende Google-ranglijst van het bedrijf.
  • Maak een sitemap in XML-indeling. Het wordt gemakkelijk om deze taak te volbrengen tijdens het gebruikGoogle XML Sitemaps-plug-ins. Andere bronnen om te gebruiken zijn onder meer Website Optimizer en Webmaster Central.
  • Informatieve inhoud of trefwoorden markeren. De toetsen h1-h6 helpen om te markerenkoppen, ondertitels of belangrijke berichten op een artikel.
  • Posten voor sociale netwerken. Posten in sociale netwerken is verstandig voor SEO-optimalisatie.Zoveel als het enige waarde voor de SEO promoot, moeten posts divers zijn en niet alleen over het bedrijfsleven. Het zal je helpen om een ​​geweldige communicatie op te bouwentussen jou en je publiek.
  • Behoud van Black Hat SEO-praktijk. Het is vrijwel onmogelijk om Google te misleidenmet het gebruik van zwarte hoed of mirror HTML-sites, zoals Google ze uiteindelijk zal vinden en zware boetes zal opleggen.
  • Werken met het juiste platform. Vermijd het gebruik van Flash omdat het onzichtbaar is voor zoekenmotoren en gebruik in plaats daarvan WordPress.

SEO verbetert het volume of de kwaliteit van het verkeer naar een bepaalde website. Zoekmachines helpenom dit te bereiken door het verkeer door "natuurlijke" of "onbetaalde" zoekresultaten te leiden. De theorie hierachter is dat de eerdere, of hogere een siteverschijnt in de resultatenwachtrij, hoe groter het aantal bezoekers dat wordt ontvangen.

November 27, 2017