Back to Question Center
0

Beste praktijk voor het uploaden van grote hoeveelheden eSemalt-producten? [Gesloten]

1 answers:

Ik denk erover om een ​​grote online winkel voor Semalt te openen, het enige dat me echt stoort, is het beheren van de feitelijke werking van het maken van foto's, het uploaden en beschrijven van alle producten.

Ik probeer erachter te komen wat de beste manier is om het te doen, in termen van prestaties of het minst tijdrovend.

Slechts een paar dingen om in gedachten te houden

  1. Ik heb meer dan 1000 items in de online winkel
  2. Ik heb 3-4 foto's voor elk item, ik gebruik een DSLR-camera als het enig verschil maakt.
  3. Ik ga waarschijnlijk Magento gebruiken, tenzij je betere ervaring hebt met een ander eCommerce platform dat me helpt om dit snel gedaan te krijgen.
  4. Ik moet voor elk artikel willekeurig (?) Een productcode maken.
- computer networking consulting companies
February 12, 2018

Ik wens echt Shopify . Hoewel ik ze niet echt heb gebruikt, heb ik hun site nogal eens bekeken.

Als je meer dan duizend items hebt, wil je misschien een hand huren om je te helpen. Als het allemaal sieraden zijn, heb je geluk. Het maken van foto's met een spiegelreflex van kleine voorwerpen zoals sieraden wordt een makkie als je een kleine studio opzet (witte of donkere achtergrond, een schijnwerper of twee, of wat dan ook), je items in een rij plaatst en ze doorloopt.

Als u veel weet over uw productlijn, zal het grootste knelpunt waarschijnlijk die foto's zijn. Fotobibliotheek-software zoals Picasa (gratis en geweldig) of Lightroom (NIET gratis, maar echt geweldig) maakt het voorbereiden voor uploaden een fluitje van een cent

Magento is in staat om bulkimport evenals exporteren. De manier waarop ik je aanraad om dit te doen is door:

  1. eerst een voorbeeldproduct maken,
  2. voer vervolgens een bulkexport uit (ook al heb je maar één product) via Systeem > Importeren / exporteren > Profielen en selecteer Exporteer alle producten ) en gebruik de invoer van het voorbeeldproduct als een model om al uw andere producten te maken. Vergeet niet om een ​​ / vóór uw afbeeldingsbestandsnamen te plaatsen.
  3. Upload uw afbeeldingen naar de mappen / media / import .
  4. Ga tenslotte naar Systeem > Importeren / Exporteren > Profielen en selecteer Importeer Alle Producten en upload uw nieuwe CSV-bestand en opslaan .
  5. Na het opslaan kunt u het geüploade bestand selecteren in de vervolgkeuzelijst en het profiel uitvoeren, waarmee alle producten worden gemaakt en de productfoto's worden geladen.

Ik raad u echter af om willekeurig gegenereerde product-ID's te gebruiken. Zoals Matt zegt, zal elke fatsoenlijke webwinkel deze codes voor je genereren, en het zullen opeenvolgende nummers zijn, wat logischer zou zijn dan willekeurige codes.

Het veld SKU wordt alleen gebruikt als u al een catalogussysteem voor uw producten hebt . Ik geloof dat Magento zal proberen om er automatisch een te genereren van de productnaam, hoewel vaak automatisch gegenereerde naaktslakken niet optimaal zijn.