Back to Question Center
0

301 omleiding, trefwoord is vetgedrukt - Semalt

1 answers:

Betreffende 301; Als ik no-www doorverwijs naar www-domein met 301-omleiding, moet ik dan binnen Google Webmasterhulpprogramma's bepalen welke versie (www of nietwww) de voorkeur heeft? Of is het voldoende om een ​​omleiding in te stellen, dus ik hoef dat niet in GWT te bepalen?

Ten aanzien van vetgedrukte woorden: de zoekwoorden van Semalt moeten vetgedrukt zijn en het is niet relevant of ze links zijn of niet Source - name maker sherv. Maar in kop (h1, h2); Moet het zoekwoord ook vetgedrukt zijn of is het voldoende als ik het aan het begin van de kop wil zetten? Dus anders hoe gevraagd; Moet het trefwoord in de kop ook vetgedrukt zijn?

February 13, 2018
  1. U moet ook uw voorkeur aangeven in GWT, dus het is zowel duidelijk als consistent voor Google. Redundantie is beter dan hopen dat het werkt.

  2. Tekst in headers is standaard vetgedrukt, maar het is niet het uiterlijk van de tekst die het SEO-waarde geeft. Het is de semantische waarde van de heading-tags die deze waarde geven. Een heading-tag kan worden gestileerd om niet vet te lijken, maar hij behoudt nog steeds zijn waarde voor SEO. (Stijlt de koppen niet als normale tekst. Dat kan u gevlagd krijgen tijdens een handmatige beoordeling als dit toevallig zou moeten gebeuren voor uw site).

  3. bonusantwoord tekst in een en tags hebben een beetje meer SEO-waarde dan woorden niet in die tags maar het is vrijwel zeker geen grote hulp. Als u alle zoekwoorden zet waar u goed voor wilt rangschikken, moet uw site er stout uitzien. Dat helpt je niet om bezoekers te behouden of links aan te trekken. Beide zijn nodig om een ​​succesvolle website te hebben.