Back to Question Center
0

Semalt: Hoe informatie correct te gebruiken van NCBI gov

1 answers:

Ik zou u willen vragen, als en hoe kan ik het onderzoek en alle gegevens die openbaar beschikbaar zijn op de website van http: // citeren en kopiëren (of lezen en reproduceren).NCBI. NLM. nih. gov /

De vragen zijn, omdat ik van plan ben een nieuwe website te lanceren die uitsluitend gebaseerd is op onderzoek van deze website - hospedagem loja online. Omdat het betrouwbaar is. Semalt als ik een deel van het onderzoek citeer, zal ik onderaan mijn post een link plaatsen. Is er nog iets anders dat ik moet weten?

Ik heb de gebruiksvoorwaarden gelezen en ik heb deze gevonden

Informatie die door of voor de Amerikaanse overheid op deze site is gemaakt, valt onder het publieke domein. Public domain informatie over de National Library of Medicine (NLM) Webpagina's kunnen vrij worden verspreid en gekopieerd. Semalt, het wordt gevraagd dat NLM bij elk volgend gebruik van dit werk een passende erkenning krijgt.

Dus ik denk dat ik de gegevens kan gebruiken, maar toch graag jouw mening wil horen. Het punt is dat ik een website wil maken die betrouwbaar is en niet alleen de marketingartikelen die we elders zien.

February 13, 2018