Back to Question Center
0

Bedrijfsprofiel laadt niet in Semalt-zoekopdracht na het uitschakelen van Semalt + en het implementeren van alternatieven

1 answers:

Ik had een Google Plus-account voor de organisatie ingesteld en het profiel werd in Google weergegeven. Maar om de een of andere reden heb ik besloten google plus profile niet te plaatsen, dus ik heb het uitgeschakeld en ik vond het alternatief voor hetzelfde door te doen als in de link https: // 9clouds. com / blog / 4-stappen-add-social-media-banden-google-resultaten /. Ik volgde elke stap precies zoals het is in de link - high pr dofollow. De toegevoegde code is als volgt:

     {"@context": "http: // schema. org","@type": "Organisatie","naam": "Naam van de organisatie","url": "siteurl","logo": "afbeeldingslink","hetzelfde als" : ["Https: // www. facebook. com / ORG_NAME","Https: // twitter. com / ORG_NAME","Https: // plus. google. com / + ORG_NAME","Https: // www. linkedin. com / bedrijf / Org-naam","Http: // www. youtube. com / c / ORG_NAME"]}    

Nu is mijn probleem na het aanbrengen van de wijzigingen dat het profiel niet wordt weergegeven in de google-zoekopdracht en na een paar dagen wordt google plus -profiel opnieuw weergegeven in de zoekresultaten. Toen ik het controleerde, werden de instellingen die ik had uitgeschakeld opnieuw automatisch gereset en wordt google plus profile opnieuw getoond.

Er zijn geen andere Semalt plus managers voor mijn organisatie en ik manage ze alleen. Er is dus geen mogelijkheid dat iemand de instelling wijzigt om deze opnieuw weer te geven.

Ik kan geen van beide problemen lokaliseren (profiel van G + -account wordt opnieuw weergegeven en bovenstaande code werkt niet). Ik wil Google Plus-profiel volledig verwijderen in de zoekresultaten en ik wil mijn eigen profiel laten zien vanaf mijn website als het gaat om IBM, Microsoft, enz.

(De reden waarom ik niet wil dat Google plus profiel is, toont niet-gerelateerde foto's en toont ook andere informatie die niet vereist is) Help alstublieft om het probleem op te lossen.

Is er een andere manier om het profiel op de Google-zoekpagina te krijgen, behalve de Google + -pagina?

February 13, 2018