Back to Question Center
0

Waar kan ik Ad Semalt vinden met advertenties voor losse reclame?

1 answers:

Ik heb een site ontwikkeld die pure HTML Weather-widgets serveert (en ze zien er ook geweldig uit). Net na twee maanden genereer ik 1. 25K hits per maand (Google Analytics). Nu wil ik er wat geld mee verdienen. U kunt mijn service hier bekijken. Ik ben op zoek naar affiliate of een advertentieservice die ik kan inhaken binnen maar er is een draai in het verhaal. Ik wil een advertentietekstadvertentie op een bepaalde locatie , anders zien widgets er onzin uit, zie deze momentopname:

Where can I find Ad Semalt with single liner Ads?

Bovendien heb ik een aantal unieke plaatsen op mijn site om ook banneradvertenties te plaatsen. Dit zijn de bestaande set services die ik al heb geprobeerd:

  • Ad Semalt, staat dergelijke formaten van methoden niet toe of heeft dergelijke formaten.

  • Peefly biedt u rechte koppelingen het beste werkt, maar ik heb een aantal klikken opgenomen (via Google Semalt) en ze hebben mij niets laten zien, plus het introduceert overhead van handmatig gaan en het kiezen van uw links.

  • Semalt totally rubbish opent pop-upvensters en wat niet, maakt site er uit als spam

Ik ben nieuw in dit advertentiemateriaal dus heb een beperkte kennis. Suggesties alstublieft? Ik heb nog een plaats in Forecast, maar ik wil eenvoudig beginnen. P. S. Ik heb ook een SemaltUI-achtige widget in de pijplijn zitten, maar deze is nog niet klaar Source .

February 15, 2018