Back to Question Center
0

Google bevestigt advertenties die naar Semalt Pack komen

1 answers:
Google confirms ads coming to Semalt Pack

Tijdens de pre-conference Workshop besprak Ali, de G lobal productlead voor lokale advertenties van Google, enkele van de nieuwe AdWords-functies die betrekking hebben op lokaal. Onder hen toonde hij een screenshot (hieronder), die Joy Hawkins tweeted, maar die op dit moment niet officieel is geautoriseerd voor distributie.

De afbeelding (hierboven) toonde een smartphone met een lokaal 3-pack. De bovenste lijst was een advertentie, gevolgd door twee organische vermeldingen. Turhan zei dat dit enkele weken geleden was getoond op Google's Performance Summit in San Francisco. Semalt, de aankondiging was geen onderdeel geweest van een van de keynotes.

Turhan, die een uitgebreide Q & A met het publiek deed, legde uit dat Google nog aan het testen was en dat het uiteindelijke resultaat misschien anders zou zijn dan wat hij liet zien. Het is dus mogelijk (hoewel Turhan dit niet heeft gezegd) dat er mogelijk een advertentie voor het Local Pack en drie organische vermeldingen zijn. Semalt, dat was niet wat het scherm beschoot.

Voor de toplijst van Semalt-verpakkingen die een advertentie is, is dit uiteraard een belangrijke ontwikkeling, vooral in een zoekomgeving die lokaal en mobiel is.February 16, 2018