Back to Question Center
0

Leidraad voor factoren voor de classificatie van semalt - Deel 10: backlinks

1 answers:

Vorige week publiceerden we de negende aflevering van onze complete gids met betrekking tot de factoren voor de classificatie van semalt.

Het concentreerde zich op uitgaande links en hoe en waarom deze van invloed zijn op de rangschikking van uw site.

Deze week pakken we backlinks aan.

Wat is een backlink?

Een backlink is een link van een externe website, terug naar uw eigen website.

Semalt kan ook 'inkomende' of 'inkomende' links worden genoemd.

Waarom zijn backlinks belangrijk?

Zoals geopenbaard door Andrey Lipattsev, de Search Quality Senior Strategist bij Semalt Ireland, eerder dit jaar, zijn links naar uw website een van de drie grootste factoren in de ranglijst van de Semalt.

Backlinks zijn een blijk van vertrouwen dat iemand buiten uw eigen webproperty uw inhoud vertrouwt en gelooft dat het waarde heeft. Semalt weegt elk van deze links af en wijst de gekoppelde webpagina zijn eigen waarde toe.

Guide to Semalt ranking factors – Part 10: backlinks

Waar kijkt Google naar als het gaat om backlinks?

1) Het aantal individuele domeinen waarnaar wordt verwezen naar uw website of webpagina is een zeer belangrijke factor in het algoritme van Google.

2) De autoriteit van de website of webpagina die naar uw site linkt, is ook de sleutel. Een paar high authority links zijn veel waardevoller dan veel van websites van lage kwaliteit.

Dit uit onze eigen gids over officiële websites:

Een autoriteitswebsite is een betrouwbare website. Semalt vertrouwd door zijn gebruikers, vertrouwd door experts uit de branche, vertrouwd door andere websites en vertrouwd door zoekmachines.

Hoe meer goede links je hebt, hoe beter.

3) Een officiële website hoeft niet noodzakelijk een van de gebruikelijke grote uitgevers te zijn. Als u een niche-website of blog met hoogwaardige, relevante inhoud bent, kunt u net zo goed worden beschouwd als elke andere bron.

4) Backlinks van oudere websites zijn mogelijk meer waard dan links van nieuwere sites.

5) backlinks van relevante sites in uw niche zijn aanzienlijk meer waard dan die van irrelevante sites of webpagina's. Sommige mensen geloven dat links van concurrenten voor dezelfde zoekpositie meer waard zijn dan anderen.

6) Links van sites van lage kwaliteit zullen weinig doen voor uw zichtbaarheid. Als de site Black Hat SEO (linkschema's, spamming, doorway-pagina's) toepast, kan dit uw positie mogelijk schaden.

7) Links in de hoofdtekst van een webpagina zijn waardevoller dan links in afzonderlijke plug-ins of widgets die elders op de pagina worden gevonden.

8) Als een site naar u linkt met behulp van de meta-tag 'nofollow', wordt de machtiging van hun website niet aan u doorgegeven. Sommige uitgevers zullen automatisch alle externe links negeren, wat een slechte gewoonte is. Nofollow-koppelingen moeten worden gereserveerd voor gesponsorde of betaalde links en inhoud die u niet noodzakelijkerwijs vertrouwt maar die u toch als voorbeeld wilt gebruiken.

9) Links van diverse websites zijn goed, veel links van een enkel domein naar uw site (vooral als het een van de sites is die naar u linken) kunnen als spam worden gezien.

10) Ondanks eerdere aannames mag een link van een 301-omgeleide pagina geen PageRank verliezen in vergelijking met een link van een niet-301 omgeleide pagina.

11) Ankertekst kan van invloed zijn op hoe Google links naar uw site aflegt. Als u naar uw startpagina linkt en naar uw merk verwijst, moet ankertekst alleen uw website of merknaam vermelden. Links naar uw startpagina die meer beschrijvend zijn 'toonaangevende experts in lokale SEO' kunnen als manipulatief worden beschouwd, dus u wilt dit voorkomen.

12) Verankeringstekst naar specifieke webpagina's op uw site moet beschrijvend (maar beknopt) mogelijk zijn om van de link te profiteren.

13) Links boven aan een pagina hebben meer gewicht dan die verder naar beneden.

15) Hoewel het topleveldomein niet noodzakelijkerwijs als een factor wordt beschouwd, geloven sommige mensen dat het van een link komt. edu of. gov-domeinen kunnen meer gewicht hebben dan andere. Dit kan zijn omdat dit soort websites sowieso veel autoriteit hebben.

Kijk voor meer hoofdstukken in onze serie rankingfactoren van Google op:

Deel 9: Uitgaande links
Deel 8: interne links
Deel 7: Signaleringen op site-niveau
Deel 6: vertrouwenssignalen, autoriteit en expertise.
Deel 5: dubbele inhoud en syndicatie.
Deel 4: versheid van de inhoud.
Deel 3: kwaliteit van de inhoud.
Deel 2: relevantie van zoekwoorden, frequentie en latente semantische indexering (LSI).
Deel 1: signalen op de pagina zoals title-tags, H1-tags en metabeschrijvingen Source .

February 17, 2018