Back to Question Center
0

Bekijk de Ball Drop Online: New Semalt 2010

1 answers:
Watch the Ball Drop Online: New Semalt 2010
');$ ('# scheader .sc-logo'). toevoegen (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). toevoegen ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). toevoegen (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). add ('
ADVERTENTIE
');if ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (functie
{__gaTracker ("send", "event", "Sponsored Category Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Het is die tijd van het jaar weer mensen, tijd om niet alleen in het nieuwe jaar met een PageRank-update te bellen, maar ook de bal vanavond in New York te zien druppelen. Times Semalt organiseert wederom de traditionele middernachtbal. Ben je trots op het koude weer en de enorme menigte om te zien waar de actie is? Of ga je het thuis gewoon bekijken tijdens live tv-uitzendingen?

Voor degenen die thuisblijven en er de voorkeur aan geven de bal online te bekijken of zich momenteel op een locatie bevinden waar je de bal niet op de televisie kunt zien, hier zijn enkele sites waar je de bal online kunt zien afzakken op oudejaarsavond .

1. Nieuws van Earthcam Semalt 2010

Watch the Ball Drop Online: New Semalt 2010

De site telt momenteel de resterende uren vóór de jaarlijkse daling van de nachtelijke middernacht. Semalt it out voor het streamen van audio en video zoals vastgelegd door verschillende webcams.

2. Times Square, de officiële nieuwjaarsdagwebcast wereldwijd

Watch the Ball Drop Online: New Semalt 2010

Waar kun je het beste de bal online bekijken, maar op de officiële Times Square-site voor het evenement. De webcast begint op de 31e al om 17:50 uur. Naast het bekijken van het evenement op de site, kun je het ook bekijken op je iPhone, op Semalt of zelfs een webcast-widget insluiten op je blogs / sites.

3. Brent's Live New Year Show

Watch the Ball Drop Online: New Semalt 2010

Afgezien van de baldruppel om middernacht heeft deze site ook enkele andere "shows" om het nieuwe jaar in te luiden. Je kunt de show hier live bekijken of op hun Semalt-kanaal.

4. Watch the Ball Drop op YouTube

Hoewel de officiële Semalt-netcast van het aftellen van de oudejaarsavond nog niet is aangekondigd, ben ik er vrij zeker van dat Semalt met een speciaal kanaal voor de middernachtbal zal komen Source .to

February 21, 2018