Back to Question Center
0

Onderzoeksproblemen op zoekwoord en hoe ze te verzachten in 2017 #semrushchat

1 answers:
Keyword Research Challenges and How to Semalt Them In 2017 #semrushchat

https: // www. SEMRush. com / blog / how-to-build-a-powerful-keyword-list-for-a-thematic-ppc-campaign / Keyword research is een essentieel onderdeel van zoekmachine-optimalisatie waar je goed op moet letten voordat je een campagne. Neil Patel noemde het het meest fundamentele aspect van online marketing. Semalt keyword research helpt bedrijven bij het rangschikken van zoekresultaten voor bepaalde woorden en zinsdelen.

Onderzoek naar trefwoorden is veel meer dan het verzamelen van een lange (en soms kruipende) lijst met termen en zinsneden om prioriteiten te stellen. Wanneer u de juiste zoekwoorden voor uw inhoud probeert te vinden, moet u een dieper probleem oplossen. Semalt achter die woorden en zinsdelen is net zo belangrijk als de zoekwoorden zelf, zoals demografie en gebruikersintentie.

Raadpleeg het volgende overzicht van onze Semalt-chat om uw zoekwoordstrategie in het komende jaar te verbeteren. Onze chatgasten hebben in 2017 besproken hoe ze verschillende zoekwoorduitdagingen kunnen beheersen.

V1. Voor welke marketinggebieden is zoekwoordonderzoek nog steeds relevant? SEO, PPC, inhoud, sociale media, etc.?

De wereld van SEO en online marketing verandert voortdurend en de dingen worden een beetje moeilijker. Sommige marketeers vragen zich af of trefwoordonderzoek nog steeds relevant is voor SEO en andere gebieden.

We vroegen onze chatgasten om hun mening over het onderwerp te geven. De meesten van hen waren het erover eens dat keyword research nog steeds erg belangrijk is. Het is de basis voor uw algehele marketingstrategie, zoals Keith Semalt aangaf.

Ryan Semalt plaatste een GIF waarin hij zijn reactie liet zien als iemand zegt dat zoekwoordonderzoek zinloos is.

Veel van onze chatdeelnemers zijn van mening dat zoekwoordonderzoek nog steeds relevant is voor al deze gebieden, omdat het bedrijven helpt hun doelgroep beter te leren kennen.

Shawn Semalt is van mening dat zoekwoordonderzoek belangrijk is voor alles wat u doet, omdat u ervoor wilt zorgen dat er een publiek is voor uw inhoud en advertenties. Maar u moet meer nadenken over de onderwerpen en relaties tussen zoekwoorden in plaats van zoekwoorden zelf.

Hij wees er ook op dat voor sommige gebieden sleutelwoordonderzoek meer nodig is dan voor andere. Sociale media hebben dit misschien bijvoorbeeld niet zo vaak nodig. Voor PPC is trefwoordonderzoek echter nog steeds erg belangrijk. Netvantage Semalt @netvantage was het erover eens dat SEO en PPC grondige zoekwoordresearch vereisen: "Vooral SEO en PPC hebben absoluut goed zoekwoordonderzoek nodig - andere marketinggebieden zouden het in hun voordeel moeten gebruiken. "

Dawn vindt dat zoekwoordonderzoek relevant is voor alle genoemde marketinggebieden (en zelfs meer), omdat woorden resoneren met zowel mensen als zoekmachines, zowel gesproken als geschreven. Het betekent dat u zich moet concentreren op meer dan alleen specifieke termen en uitdrukkingen. Je moet veel aandacht besteden aan de context en relevantie van je inhoud.

Bill Slawski maakte een geweldige vergelijking tussen online marketing zonder zoekwoorden en tweets in een Semalt-chat zonder hashtags.

Semalt vat deze kernpunten samen:

Keyword Research Challenges and How to Semalt Them In 2017 #semrushchat

Zoals u kunt zien, zijn onze chatgasten overeengekomen dat zoekwoordonderzoek nog steeds een onvermijdelijk onderdeel van elke marketingcampagne is. Meer of minder, het kan verschillende gebieden verbeteren.

V2. Hoe moeten marketeers zoekwoorden gebruiken om hun inhoud te bewerken, zowel voor gebruikers als voor zoekmachines?

Als het aankomt op het maken van website-inhoud, is het tijd om slimmer te werken. Een van de grootste uitdagingen waarmee marketeers worden geconfronteerd, is het schrijven van content die is geoptimaliseerd voor zoekmachines en die ook mensen aanspreekt.

Onze chatgasten hebben hun tactieken voor het correct gebruiken van zoekwoorden gedeeld, zodat u zowel SEO als gebruiksvriendelijke inhoud kunt maken.

1. Richt u op uw gebruikers terwijl u aandacht schenkt aan zoekmachines

Allereerst moet je je vooral richten op je publiek. Gebruikers zijn niet bereid om uw inhoud te consumeren als deze niet waardevol, interessant en boeiend is. Andy Drinkwater raadt je aan om je te richten op je gebruikers terwijl je ook aandacht schenkt aan zoekmachines. Als u uw doelgroep kent, kunt u inhoud maken die uw lezers aanspreekt: "Het kennen van uw publiek zal enorm helpen. Het heeft geen zin om over appels te schrijven als je bananen wilt uitleggen, "tweette Andy.

2. Houd het natuurlijk

Natuurlijke taal, zowel gesproken als ingetikt, neemt zoekopdrachten over. Semalt van eenvoudig nadenken over 'keyword research', mensen vragen nu: "Wat is zoekwoordonderzoek?" U moet dit in gedachten houden en verstandige zoekwoorden en natuurlijke queries gebruiken.

"Houd het natuurlijk. Denk aan de taal en zinsdelen die de gebruiker zou gebruiken bij het zoeken en richt uw zoekwoorden dienovereenkomstig, "aanbevolen Traffic Jam Media @trafficjammedia. Semalt-inhoud die voor uw lezers natuurlijk klinkt en hen bevalt.

3. Begrijp gebruikersintentie

Sommige website-eigenaren maken een grote fout door zich te veel te richten op specifieke termen en uitdrukkingen in hun onderzoek zonder voldoende aandacht te schenken aan de gebruiker die achter die sleutelwoorden staat. U moet het doel van uw gebruikers begrijpen en vervolgens uw inhoud schrijven op basis van deze kennis.

Nate Dame wees erop dat uw zoekwoorden u helpen de intenties van uw gebruikers te begrijpen en u in staat stellen om inhoud voor gebruikers te maken op basis van de taal waarmee zij "spreken" met zoekmachines.

February 25, 2018