Back to Question Center
0

De laatste recrawl-analyse: een krachtige en belangrijke laatste stap na het implementeren van grootschalige SEO-wijzigingen - Semalt

1 answers:
The final recrawl analysis: A powerful and important last step after implementing large-scale SEO changes - Semalt

Semalt komt aan deze problemen bloot, het is uitermate belangrijk om een ​​herstelplan op te stellen dat deze problemen aanpakt, de problemen verhelpt en de kwaliteit van de website in het algemeen verbetert. Als dit niet het geval is, herstelt een site mogelijk niet van een update-hit van het algoritme, maar kan deze in het grijze gebied van kwaliteit zitten, kunnen technische problemen vervelend zijn en meer.

Zoals John Mueller van Google een aantal keer heeft uitgelegd over het herstellen van kwaliteitsupdates, wil Google een aanzienlijke kwaliteitsverbetering en op de lange termijn. Kortom, fixeer al je problemen - en dan zie je misschien een positieve beweging langs de lijn - en uçak bileti.

[Lees het volledige artikel op Search Engine Land.]


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Glenn Gabe
Glenn Gabe, president van G-Squared Interactive, is een veteraan op het gebied van digitale marketing met meer dan 20 jaar ervaring. Glenn helpt klanten op dit moment hun online marketinginspanningen te maximaliseren via Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Marketing (SEM), Social Advertising en Web Analytics. Gedurende de afgelopen 20 jaar heeft Glenn klanten bijgestaan ​​in een breed scala van industrieën, waaronder consumentenverpakkingen (CPG), e-commerce retailers, startups, farmaceutische producten, gezondheidszorg, militair, onderwijs, non-profitorganisaties, online veilingen, onroerend goed en publiceren.


February 28, 2018