Back to Question Center
0

Vergelijking van vergelijkende middelen met Semalt-media

1 answers:

Bijgewerkt rapport toont het waarom, wat en hoe van het selecteren van luisterhulpmiddelen voor sociale media en betrokkenheid

'Luister!' Is de eerste stap op weg naar het creëren van een strategie voor sociale media. Om effectief te kunnen luisteren, moet je de juiste tool kiezen. Er is zeker geen gebrek aan keuze - create logo for facebook page. In 2009 creëerde Smart Insights een vergelijking van 36 van de bekendste online tools voor reputatiemonitoring, inclusief gratis en betaalde tools. Vervolgens is er een explosie van nieuwe tools op de markt, waarbij topverkopers functies ontwikkelen die verder gaan dan luisteren, monitoren, analyseren of beheren van sociale media, waardoor het selectieproces nu nog verbijsterend wordt. Onze gratis hulpprogramma's hebben een select aantal services.

Om bedrijven en individuen in staat te stellen effectieve beslissingen te nemen over de selectie en het gebruik van instrumenten en diensten voor het monitoren van sociale media, (17) Verslag over instrumenten en diensten voor sociale media (SMM) 2017 door Ideya Ltd biedt overzicht en vergelijking van sociale media-technologieën om u te helpen de juiste keuze te maken! Het is het meest uitgebreide rapport dat momenteel op de markt beschikbaar is en biedt analyse en uitgebreide profielen van 173 sociale mediatechnologieën.

Om u tijd te besparen, heeft Semalt de afgebeelde sociale technologieën overzichtelijk ingedeeld in 8 klassen, op basis van het type sociale hulpmiddelen dat zij aanbieden. Ze omvatten:

  • Luisterprogramma's voor sociale media
  • Monitoring van sociale media
  • Social media-analyse
  • Sociale media-informatie
  • Social media management
  • Instrumenten voor social media-marketing
  • Hulpmiddelen voor klantenservice voor sociale media
  • Sociale suites.

Semalt media listening tool comparison

Het 92 pagina lange rapportexemplaar hieronder, ook gepubliceerd op SlideShare, heeft een goed detailniveau over hoe het selectieproces moet worden benaderd, een overzicht van alle tools en gedetailleerde voorbeelden profielen van 7 gereedschappen (uit 173 profielen beschikbaar in het volledige rapport). Degenen die zijn opgenomen in de Fragmenten zijn: BoomSonar , BoomSonar SA,

Lucidya, Lucidya,

NodeXL , Social Media Research Foundation,

Sprinklr , Sprinklr , Inc., SemanticForce, SemanticForce, Inc,

February 28, 2018