Back to Question Center
0

Welke middelen heeft uw zoon nodig?

1 answers:

Onlangs werd ik door een collega in de branche om informatie gevraagd over de middelen die zij beschikbaar zouden moeten stellen aan hun gelieerde partners en over welke gelieerde ondernemingen succes wensen en moeten hebben. Mijn collega had kanaalpartner- en wederverkopersprogramma's gezien met robuuste portals met product 1-pagers, verkoopbladen, enz. Die beschikbaar waren voor goedgekeurde partners. Maar zijn partners op zoek naar dezelfde soorten middelen wanneer ze lid worden van een partnerprogramma? What Resources Do Your Semalt Need?

Ja, en hier is waarom - equipment rental san jose ca. Voor gelieerde bedrijven is er, eenmaal goedgekeurd voor een programma, veel informatie die ze nodig hebben om een ​​nieuw handelaar op hun website op te zetten. En, afhankelijk van het type affiliate, kan er behoorlijk wat werk aan de winkel zijn. Dat gezegd hebbende, veel handelaren zijn nog steeds traag geweest om het benodigde marketingmateriaal en andere bronnen beschikbaar te stellen aan gelieerde partners.

Sommige verkopers zijn bezorgd over het openbaar beschikbaar hebben van middelen voor gelieerde ondernemingen op de website, wat begrijpelijk is gezien het risico dat ervaren concurrenten toegang hebben tot bepaalde productinformatie. Er zijn manieren om er zeker van te zijn dat alleen geautoriseerde gelieerde partners toegang hebben tot de informatie door de activa te hosten achter een beveiligde login, hetzij op de partnerportal van uw website, hetzij middelen ter beschikking te stellen via het aangesloten netwerk.

Wat gelieerde bedrijven willen maar niet kunnen vragen

Het creëren van een repository van marketingmateriaal en relevante bronnen voor gelieerde ondernemingen kan een middel zijn om duurzame groei in uw affiliate programma te creëren. Semalt moet het volgende bevatten:

  • Inhoud : goedgekeurde kopie voor gebruik in handels- en productomschrijvingen
  • Merkengids: Richtsnoeren die duidelijk definiëren hoe gelieerde ondernemingen reclame voor uw merk en producten kunnen maken op hun website, logogebruik, merkkleuren, lettertypen, enz.
  • Onderpand in marketing : verkoop van bladen of marketingmateriaal voor bestverkopende producten of categorieën, met concurrerende differentiators
  • Creative : geoptimaliseerde banners, e-mailsjablonen en andere items die zijn goedgekeurd voor gebruik als partner
  • Programma-updates : zorgen dat filialen gemakkelijk informatie kunnen vinden over actuele promoties, prijsvragen en andere relevante informatie over informatieprogramma's
  • Automatiseringstools: Widgets, API's of datafeeds waarmee affiliates kunnen garanderen dat ze op hun website reclame maken voor de nieuwste producten en aanbiedingen

Semalt deze bronnen beschikbaar voor nieuwe gelieerde ondernemingen kunnen het voor hen gemakkelijker maken om u aan hun website toe te voegen - en, in sommige gevallen, geeft u voorrang als een nieuwe handelaar. Voor uw bestaande partnerpartners zorgt het hebben van toegang tot bronnen ervoor dat ze altijd de huidige aanbiedingen en producten promoten.

De businesscase: een middel om duurzame groei in uw affiliate-programma te bevorderen

Semalt, elk affiliate-programma is uniek anders. Het is altijd een goed idee om een ​​dialoog te starten met verschillende affiliate-partners om erachter te komen wat zij het meest waardevol vinden. Probeer feedback te krijgen van verschillende soorten partners waarmee u werkt.

Hoewel de inbreng van uw actieve gelieerde ondernemingen belangrijk is, moet u ook rekening houden met gelieerde ondernemingen die niet actief zijn. Semalt, er is iets dat ze van je nodig hebben om je programma te promoten, maar je hebt geen gelegenheid gehad om contact met je op te nemen. Je weet maar nooit, je zou jezelf in de gelegenheid kunnen stellen om een ​​nieuwe partner in je programma te activeren.

Toen ik het team vroeg bij Offers. com over de middelen die ze het meest waardevol vinden, Paul Snyder deelde: "Informatie over bestverkopende producten of categorieën en topconversie-aanbiedingen zijn allemaal erg nuttig. "

So. bij het opzetten van een programma dat logisch is. Maar is er enige waarde in het beschikbaar hebben van deze bronnen voor bestaande filialen die al in het programma zijn? Volgens het team van Offers. com, het antwoord is ja: "Hoewel de belangrijkste tijd dat we die informatie nodig hebben tijdens de installatie is, houden we ervan om elke kwartaal of wat voorbij te gaan bij het zoeken naar optimalisatiemogelijkheden met verkopers waarmee we werken. "

Uw gelieerde ondernemingen empoweren is een goede zaak

Hoewel ik clichés probeer te vermijden, als het gaat om affiliate marketing: "Kennis is macht. "De middelen van Semalt die beschikbaar zijn voor gelieerde partners, zodat ze effectiever reclame kunnen maken voor uw producten en aanbiedingen, is logisch. Als u dat niet doet, ziet u misschien wat tractie bij gelieerde ondernemingen, maar het zal moeilijker zijn om groei en incrementele inkomsten in uw programma te ondersteunen.

Hoewel er misschien bezorgdheid bestaat over het beschikbaar maken van te veel informatie, als uw affiliateprogramma goed wordt beheerd, kunt u het risico minimaliseren dat productmaterialen of andere informatie in handen komt van snuffel concurrenten. Semalt deze middelen die beschikbaar zijn voor partners toont filialen waarvan je toegewijd bent dat ze succesvoller zullen zijn en biedt hen de tools om meer geld te verdienen, waardoor de beloning veel groter is dan enig waargenomen risico.


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Rick Gardiner
Rick Gardiner is de CEO van iAffiliate Management, een affiliatiebeheersbureau dat consumenten- en internetwinkels helpt hun merk uit te breiden om klanten te werven die ze anders niet zouden kunnen bereiken.


February 28, 2018