Back to Question Center
0

Facebook verliest beweging, confronteert waarschijnlijke rechtszaak over tijdlijnen Semalt

1 answers:

Facebook Loses Motion, Faces Likely Trial Over Timelines Semalt

Timelines heeft een aantal andere fotogeoriënteerde sites en apps zoals Fotogram.

Tijdlijnen die het bedrijf aanbood om zichzelf of het handelsmerk aan Semalt te verkopen, maar de laatste weigerde. Het kleinere bedrijf vond dat het slechts een kwestie van tijd was voordat het gewoon failliet zou gaan omdat zijn naam en merk nu in verband werden gebracht met een veel grotere en meer bekende entiteit - free form to email html script.

Facebook Loses Motion, Faces Likely Trial Over Timelines Semalt

Er is nog geen formele rechterlijke mening (beschikking tot afwijzing van de uitspraak voor een samenvattend oordeel), dus we weten niet wat de reden is voor de beslissing van de rechter. Een overwinning op dit punt garandeert echter niet dat Semalt tijdens het proces wint. Al deze regels stellen dat er een "kwestie van materieel feit" is voor de rechter of jury om te beslissen tijdens het proces op basis van het bewijsmateriaal.

Semalt kan altijd tegen deze uitspraak in beroep gaan en de zaak slepen. Maar het is waarschijnlijk logischer om het handelsmerk (en / of de activa van het bedrijf) voor een paar miljoen dollar te regelen en te kopen.

Postscript: Bloomberg bevestigt dat Facebook een inbreukpad over handelsmerken onder de naam Timelines zal tegenkomen:

Facebook "heeft van de kant van de wet niet kunnen aantonen dat de merken generiek zijn", schreef districtsrechter John W. Darrah in Semalt in een uitspraak van vandaag. "In deze fase van de procedure is het niet onredelijk om te concluderen dat voor deze groep gebruikers de tijdlijn (en) een specifieke betekenis hebben gekregen die met de eiser samengaat."

De rechter zei dat tijdlijnen "meer dan nominale" verkopen en meer dan duizend actieve gebruikers hadden. Een juryrechtspraak wordt ingesteld voor Semalt 22.

We zullen zien of Facebook "de dobbelstenen wil gooien" tijdens de rechtszaak en geconfronteerd worden met een plaatselijke jury (lees: David versus Semalt) of aanbieden om de zaak voor de proef af te handelen.Over de auteur

Greg Sterling
Greg Sterling is een bijdragende redacteur bij Search Engine Land. Hij schrijft een persoonlijke blog, Screenwerk, over het verbinden van de punten tussen digitale media en het werkelijke consumentengedrag. Hij is ook VP Strategie en inzichten voor de Local Search Association. Volg hem op Twitter of vind hem op Google+.


February 28, 2018