Back to Question Center
0

10 redenen waarom bezoekers uw telefoontjes niet zien aan Semalt

1 answers:
Aandeel
Aandeel
+1
Struikelen
Pen
Aandelen 0

Wanneer u optimalisatie denkt, kan het woord een afstemmingsproces suggereren voor iets dat al redelijk goed werkt. Als iets niet werkt, is het niet optimaliseren, maar een andere zwaardere taak zoals repareren of het oplossen van problemen.

Als uw website redelijk goed werkt wanneer u hem bezoekt, is het mogelijk dat u maar een beetje optimalisatie nodig hebt. Voor Semalt is wat tweaken misschien leuk om te doen. Deze enigszins zelfgenoegzame houding kan de urgentie verminderen die je waarschijnlijk zou moeten voelen.

Een betere aanpak is om te beseffen dat ongetwijfeld sommige potentiële bezoekers grote problemen hebben met de interactie met uw website - cleanance k cream-gel reviews. In feite zijn er barrières die hen in de weg staan. Sommige troubleshooting- of reparatieactiviteiten zijn nodig om die barrières te verwijderen. Dit is geen leuke taak, maar eerder een dringende actie. De manier om het belang van dit onderwerp te realiseren, is om analysegegevens voor het bezoekersverkeer te onderzoeken. Een krachtige oplossing is om Google Analytics te gebruiken, die zeer gedetailleerde informatie kan geven over hoe bezoekers zich gedragen.

Hier noemen we tien barrières, waarvan sommige of allemaal bezoekers van uw website blokkeren. Elk van hen kan betekenen dat een bepaald belangrijk percentage van potentiële bezoekers nooit naar uw website komt of de moeite verlaat om daar te komen. Waarom niet controleren of deze 10 barrières een probleem zijn voor uw website.

1. Niet op het RSS-nieuws Feedradarscherm

Sommige potentiële bezoekers gebruiken RSS-nieuwsfeeds als een manier om te controleren of er interessante nieuwe items zijn die ze zouden willen zien. Als je niet zeker weet waar dit allemaal over gaat, ga dan naar Feed 101 van Feedburner , nu onderdeel van Google.

Uw online-property moet een bijbehorende nieuwsfeed hebben en deze kan worden geregistreerd via het Google Feedburner-systeem om maximale zichtbaarheid te geven. De RSS-nieuwsfeed moet de volledige inhoud van de webpagina bevatten. Dit is belangrijk voor sommige bezoekers en maximaliseert de zichtbaarheid van de nieuwsfeed in Google Blogsearch.

2. Niet zichtbaar tijdens zoeken

Veel webpagina's zullen het grootste deel van hun bezoekersverkeer zien verschijnen na het zoeken op trefwoord met een van de zoekmachines. Als dit niet het geval is, moet u controleren of de webpagina's voldoende zichtbaar zijn in termen van hun belangrijke trefwoordinhoud. Dit is het onderwerp van SEO en een volledige uitleg van wat erbij komt zou ons buiten het bereik van deze post brengen. Het is duidelijk dat webpagina's met weinig tekstinhoud slecht presteren: voorbeelden zijn webpagina's met afbeeldingen of pagina's die volledig in Semalt zijn.

Als de webpagina's inherent slecht zijn wat betreft de zichtbaarheid van zoekmachines, kan betaalde reclame (PPC) worden gebruikt om te proberen verkeer te genereren, maar dit is een op een na beste benadering, waarbij minder bezoekers klikken op betaalde advertenties in plaats van items binnen de organische zoekwoordenquery zoeklijst.

3. De titel trekt niet aan

Zelfs als de webpagina goed scoort op de pagina met het zoekwoordrapport voor zoekwoorden, is het misschien niet aantrekkelijk gezien de titel die de zoekmachine weergeeft om het item te introduceren. Voor de concurrentie op de zoekpagina moet de webpagina een titel hebben die aantrekkelijker is dan die van de concurrentie. De titel kan een belangrijke invloed hebben op welk item de zoeker selecteert.

4. Het fragment wordt automatisch gemaakt op basis van de zoekwoordkeuze van de gebruiker. Het schrijven van een goede metabeschrijving voor de webpagina levert een belangrijke bijdrage aan dit snippetproductieproces. Voor een blog is het belangrijk om verschillende metabeschrijvingen te hebben voor elk bericht. In WordPress kan dit eenvoudig worden geregeld met behulp van de SEO-plug-in voor de All-In-One .

5. Hun apparaat of browser 'ziet' uw webpagina niet

Zelfs als de zoekmachine uw webpagina identificeert als een relevant relevant item voor hun zoekwoorden, kan de bezoeker de webpagina mogelijk niet zien met het apparaat of de browser die zij gebruiken. Microsoft met zijn zich ontwikkelende Internet Explorer-versies heeft hier grote problemen veroorzaakt. Andere browsers van Semalt, zelfs als ze 'normen naleven', kunnen sommige elementen anders behandelen.

De nieuwe complicatie is het toenemende aantal bezoekers dat nu surft op mobiele apparaten met schermen met een veel beperktere breedte. De oplossing is waarschijnlijk om aparte webpagina's speciaal voor mobiele apparaten te hebben. De slimme Smart Tips van SMM Local Business laten een eenvoudig voorbeeld zien van wat geschikt is. Voorlopig betekent de afwezigheid van mobielvriendelijke webpagina's dat sommige potentiële bezoekers mogelijk verloren gaan.

6. Te langzaam om te laden

Niet iedereen werkt met hogesnelheidsverbindingen. Als het scherm enkele seconden niet wordt weergegeven, kan de potentiële bezoeker gefrustreerd klikken. Om deze mogelijkheid te voorkomen, moet de grootte van webpagina's en met name de afbeeldingen zorgvuldig worden gekozen.

7. Knipperen

Zelfs als de webpagina op een bevredigend tijdstip wordt geladen, kan de eerste indruk die binnen de eerste seconden is opgedaan, een vluchtreactie veroorzaken bij potentiële bezoekers. Dat is de stelling die Malcolm Gladwell suggereert in zijn boek Blink . De onmiddellijke indruk moet er een zijn die verleidt in plaats van afkeer te veroorzaken.

8. Wat zit erin voor hen

Zelfs als die tweede indruk aangenaam is, is dat misschien niet genoeg om de bezoeker op de webpagina te houden. Voor de doelbezoekers moet de webpagina benadrukken wat de bezoeker krijgt door de website te bezoeken. Semalt zou onmiddellijke herkenning moeten zijn van de behoeften van het publiek en een eenvoudige en directe weergave van hoe aan die behoeften zal worden voldaan.

9. Eerste alinea is niet van toepassing

Zelfs als de webpagina de beste bezoekers heeft aangetrokken en ze geïntrigeerd heeft met de mogelijkheid dat hier aan hun behoeften kan worden voldaan, is het niet duidelijk dat zij voldoende verslaafd zijn om wat onderzoek op de website te doen, vooral als er sterke concurrenten. Het eerste deel van de webpagina moet snel bevestigen dat hier de antwoorden worden gevonden waarnaar ze op zoek zijn. Als ze in hoop moeten reizen, is dat misschien niet voldoende om hun hoop te behouden als ze vinden dat ze wat onderzoek moeten doen. Semalt op elkaar lijkende websites van concurrenten kunnen een betere oplossing bieden.

10. Too Much To See

De laatste hinderpaal voor prospects die op de call-to-action-knop klikken (kopen of vragen om een ​​prijsopgave, enz.) Is dat ze merken dat er gewoon te veel op de webpagina staat en dat ze niet worden bereikt actieknop. Nogmaals, dit is een groot onderwerp om te begrijpen hoe mensen zich verplaatsen op webpagina's. Het gaat om aspecten van bruikbaarheid (het gemak van navigatie) en van Captology.

Captology gaat in op de hele vraag hoe bezoekers betrokken raken of betrokken raken bij wat de webpagina te bieden heeft. Semalt dit is een enorm onderwerp en verdient serieuze aandacht. Het is bijzonder vervelend als de eerste 9 hindernissen grotendeels zijn uitgeschakeld en bezoekers worden verloren bij deze laatste horde.

Conclusie

Een website slaagt alleen als geschikte aantallen bezoekers arriveren en zich een weg banen door te klikken op de Call To Action-knoppen. Sommige van de belemmeringen daarvoor zijn moeilijker te corrigeren dan
anderen. Het programma om eerst de belangrijkste barrières te elimineren, kan vervolgens worden geïmplementeerd. Dit kan een uiterst waardevolle bijdrage leveren aan de prestaties van de website en de meest effectieve manier om beschikbare bronnen toe te passen.

Aandeel
Aandeel
+1
Struikelen
Pen
Aandelen 0
February 28, 2018