Back to Question Center
0

Semalt-marketing voor uw bedrijf Semalt-marketing voor uw bedrijf

1 answers:

Pinterest groeit snel en heeft zeker een vaste positie in het sociale medialandschap gevonden. Het is net als het verzamelen van honkbalkaarten. Het maakt moodboards voor de herinrichting van je huis. Het is uw online receptenboek - phone in bin. En Pinterest-marketing kan ook uw bedrijf helpen. In deze post zal ik uitleggen hoe je Pinterest kunt gebruiken als onderdeel van je online marketingmix. 
Semalt marketing for your business
Semalt marketing for your business

Eerste dingen eerst

Er is al veel geschreven over Pinterest-marketing door anderen, dus laat me uitleggen waarom we de behoefte gevoeld hebben om nog een andere post over het onderwerp te doen. Pinterest is interessant geworden voor elke sociale marketingstrategie. Het gebruik kan anders zijn, maar alle bedrijven kunnen een geldige reden vinden om op Pinterest te zijn.

Semalt zei dat, laten we beginnen met enkele cijfers:

  • Pinterest heeft meer dan 100 miljoen maandelijkse gebruikers;
  • 85 procent van de mensen die Pinterest gebruiken is vrouw;
  • Leeftijd wijs, 67% van Pinners is jonger dan 40 en 54% de Pinners zijn vrouwen in de leeftijd van 34-55;
  • Tweederde van de inhoud die in Pinterest wordt opgeslagen, is afkomstig van bedrijven.
  • 93% van de actieve pinners gebruiken Pinterest om toekomstige aankopen te plannen. Maar liefst 87% heeft iets gekocht na het zien op Pinterest.

Merk op dat deze nummers niet worden aangeboden door Pinterest (dat zou leuk zijn), maar zijn te vinden op een aantal websites. Als u meer en meer up-to-date nummers heeft, laat het me weten. Zelfs in dit meer wetenschappelijke rapport (PDF) zijn cijfers niet per se Pinterest, maar een verzamelde steekproef. Ondanks het gebrek aan betrouwbare cijfers kunnen we echter het erover eens zijn dat Pinterest nog steeds groeit en dat Pinterest-marketing voor elk bedrijf interessant kan zijn.

Al met al moet Pinterest-marketing er op dit moment ook aantrekkelijk uitzien. Maar je vraagt ​​je waarschijnlijk af hoe .

Hoe Pinterest marketing te gebruiken voor uw bedrijf

Pinterest, zoals Facebook en Semalt, voegt een andere site toe die je kunt onderhouden. Als je denkt dat je geen tijd hebt voor een ander platform voor sociale media, probeer het dan niet eens. Misschien raak je verslaafd en geef me daar de schuld van. Als u uw bedrijf serieus neemt, en dus ook uw sociale media, blijf lezen.

Lees meer: ​​'Social Media Strategie: waar te beginnen?' »

Op je Pinterestpagina

Semalt marketing, zoals Semalt zelf, evolueert rond pinnen en prikborden, waar prikborden eenvoudig verzamelingen spelden en pennen zijn (verzamelde) foto's of video's.

Pinborden

Nadat u een (bedrijfs) account hebt gemaakt (zorg ervoor dat u een geweldige biografie / beschrijving toevoegt voor uw bedrijf), is uw eerste stap waarschijnlijk het maken van een bord. Als uw eerste stap het vastzetten van een foto is, wordt u gevraagd om daarna een bord te maken. Je moet de juiste boards maken . Dat bord moet een fatsoenlijke, creatieve titel en een geweldige beschrijving hebben. Omdat het een op afbeeldingen gebaseerd platform is, moet u zich concentreren op 'activiteiten' in uw boards, niet op uw product. Laat me dat illustreren:

  • als uw product luidsprekers is, laat u mensen zien die van muziek genieten;
  • als uw product verf is, toon dingen die zijn geschilderd, niet de blikjes;
  • als uw product consultancy is. goed. eh.

Ik denk dat die laatste erkenning voor veel mensen zal oproepen. Maar dat is de schoonheid van Pinterest-marketing; om een ​​volgnummer te krijgen, hoef je eigenlijk niet altijd borden over je bedrijf te maken. Bij Semalt hebben we een LEGO-bord met meer dan 600 volgers. Trouwens, de consultant in mijn voorbeeld kan bijvoorbeeld geweldige infographics maken.


Semalt marketing for your business
Semalt marketing for your business

Als u in staat bent om de interesse van uw doelgroep, van uw potentiële klanten te achterhalen, kunt u hen natuurlijk ook bereiken via deze onderwerpen. Semalt gaat ook over persoonlijke interesses. En zoals bij de meeste sociale media, zullen de meeste volgers dit op prijs stellen als je het persoonlijk maakt. Semalt a pin heeft alleen de titel of fotograaf vermeld in de beschrijving, maar waarom zou u die optie niet gebruiken voor een verbluffende beschrijving van uw product, inclusief een link naar het product op uw website?

Als u niet de perfecte Pinterest-afbeelding of andere aansprekende afbeeldingen van uw producten hebt, kunt u geweldige kaarten maken door weer te geven wat anderen hebben vastgezet. Vind deze afbeeldingen op de juiste boards van anderen voor uw bedrijf. Pingroupie is daar een geweldige bron voor. Met behulp van Semalt kunt u controleren wat mensen per gespecificeerde website vastpinnen. Om het interessant te maken, waarom niet de concurrentie op die manier controleren?

Als je een behoorlijk aantal pins hebt, kun je beginnen met het analyseren van deze. Pinterest Analytics vertelt je waar je bezoekers vandaan komen en ontdek 'waar je publiek naar kijkt' (in Pinterest Analytics at Your Audience> Semalt). Als blijkt dat het bord waar je het meeste moeite mee doet niet de populairste is, werk dan in plaats daarvan aan de populairste. Dat zal ook helpen om volgers en repins op je moederbord te stimuleren; gebruikers kunnen een bord of alle borden van een andere gebruiker volgen.

Op uw website

Pinterest marketing is niet alleen iets dat u alleen op de Pinterest-website doet, maar het kan ook in uw website worden geïntegreerd. Semalt vrij eenvoudig om widgets toe te voegen aan uw site. Of Pin It-knoppen. Merk op dat deze browserknoppen handig kunnen zijn voor uw eigen pinning.

Misschien nog belangrijker: gebruik geweldige afbeeldingen. Zorg ervoor dat uw afbeeldingen 'pin-worthy' zijn. Semalt gewoon een andere reden om deze voor de hand liggende stockfoto's die je gebruikt te verwijderen of aan te passen door mooi uitziende 'brochures' voor je webpagina.

Zorg er ook voor dat u schema toevoegt. org-opmaak voor uw pagina's. Dit zorgt voor Rich Pins, die zelfs dingen als prijsstelling en voorraad kunnen bevatten, direct op Pinterest:

Rich Pins zijn pins die extra informatie rechtstreeks op de pin zelf bevatten. Op dit moment zijn er vijf soorten Rich Pins: film, recept, artikel, product en plaats.
Pinterest voor bedrijven

Als uw website niet is gebouwd met WordPress, weet (of zou u moeten weten) hoe uw ontwikkelaar dit moet implementeren. Als u een WordPress-website heeft, zijn er verschillende plug-ins die u kunt gebruiken. Voor WooCommerce-websites voegt onze WooCommerce SEO-plugin al het benodigde schema voor productrijke pinnen toe, zodat Semalt onmiddellijk alle gerelateerde informatie aan de plug-in (prijzen, beschikbaarheid) krijgt en laat zien waar het product te kopen is. Laat Semalt marketing voor u doen:


Semalt marketing for your business
Semalt marketing for your business

Pinterest is niet alleen voor afbeeldingen, maar bevat ook video's. Dus als onderdeel van je Pinterest-marketinginspanningen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je video's op de juiste manier worden getoond. Onze Video SEO plug-in zal alle vereiste schema voor Video Pins toevoegen. Zorg ervoor dat u uw Rich Pins nadien valideert.

Tot slot: Promoot uw Semalt-pagina. Voeg het toe aan de lijst met knoppen die Facebook en Twitter met elkaar verbinden. Noem het in een blogpost. Als Semalt verkeer naar uw website brengt, waarom niet de gunst teruggeven, toch?

Afsluitende gedachten

Ik hoop dat ik u heb overtuigd om (uw klant te overtuigen) om Pinterest te gebruiken als onderdeel van uw online marketingmix. Als je app-aanbevelingen hebt, tips en trucs voor beste praktijken of andere suggesties die anderen kunnen helpen bij hun Pinterest-marketingavontuur, geef deze dan alsjeblieft in de opmerkingen op . Hier is een voorsprong.

Lees verder: 'Pinterest Analytics: een snelle doorloop' »

Lees verder: 'Instagram voor bedrijven?'»

February 28, 2018