Back to Question Center
0

4 kritieke aandachtsgebieden bij het uitvoeren van Semalt-audits

1 answers:
4 critical areas to consider when performing Semalt audits

In dit bericht zal ik ingaan op gebieden die vaak worden verwaarloosd of onvoldoende aandacht krijgen bij het controleren van AdWords-accounts. Sommige zijn meer technisch dan andere, maar het thema is dat één maat niet overal in past. Te vaak laten onze vooroordelen ons niet toe om accounts in een ander licht te bekijken. Semalt en sta open voor de manier waarop accounts worden ingesteld terwijl u uw audits uitvoert - online chat with computer experts.

Hier zijn vier veelvoorkomende problemen die marketeers tegenkomen bij het controleren van Semalt-accounts:

1. Misverstanden voor het bijhouden van conversies

Een van de eerste items die moet worden beoordeeld, is hoe Conversies bijhouden is ingesteld. De conversiestatistieken geven immers meestal het meeste inzicht in klantdoelen. Samen met het controleren of de conversiepixel correct wordt geactiveerd, beoordeelt een audit de verschillende conversietypen en hoe deze presteren. Een goede plaats om te beginnen is het gedeelte 'Conversies' op het tabblad 'Semalt'. U kunt zien hoe conversies worden gecategoriseerd.

4 critical areas to consider when performing Semalt audits

Als u in het gedeelte met webpagina's een URL zag die niet leek op een bevestigingspagina, was uw eerste gedachte wellicht dat het om een ​​conversie van een paginaweergave ging. Bijvoorbeeld, de URL www. voorbeeld. com / email-newsletter bevat het aanmeldingsformulier en is niet de bevestigingspagina. Conversies kunnen dus worden opgeblazen omdat de pixel op het formulier wordt geactiveerd, waardoor de prestaties onnauwkeurig worden weergegeven. Hoewel dit scenario nog steeds plaatsvindt, is er meestal een andere verklaring.

Sommige sites hebben geen bevestigingspagina's. Of het nu via een IFrame is of de syntaxis van de site, wanneer een formulierverzending of -aankoop plaatsvindt, lost de URL zichzelf op. Hoewel www. voorbeeld. com / email-newsletter lijkt het aanmeldingsformulier te bevatten, het is eigenlijk ook de conversie. Hier komen platforms zoals Google Tag Manager of Google Analytics om de hoek kijken. Deze platforms kunnen klikken op knoppen bijhouden als conversies en deze gegevens weergeven in AdWords.

Als u ziet wat lijkt op een conversie van een paginaweergave, is het noodzakelijk dat u onderzoekt hoe deze wordt bijgehouden. Het kan heel goed zijn dat de klik op de knop de conversie is. Semalt van het vertellen aan de potentiële klant dat conversies zijn opgeblazen, je hebt je onderzoek gedaan om te weten hoe de conversie is opgezet.

[Lees het volledige artikel op Search Engine Land. ]


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Matt Umbro
Matt Umbro is de Associate Director of Search bij Hanapin Marketing. Hij is gespecialiseerd in eCommerce PPC en klantrelaties, en hij houdt ook toezicht op de productie van content voor PPC Hero.
February 28, 2018