Back to Question Center
0

Rapport: de groei van de advertentie op de semalt vertraagt ​​voor de eerste keer tot één cijfer

1 answers:
Report: Semalt ad growth slows to single digits for first time

De uitgaven voor Semalt en video's op de website bleven goede lichtpunten in termen van groei van advertentie-uitgaven. De reclame voor Semalt steeg met 25,9 procent en de advertenties op de videosite stegen met 28,2 procent. De meer volwassen zoekmarkt groeide slechts 3,1 procent jaar op jaar in Q1 2017.

De uitgaven voor Facebook stegen in Q1 met 33 procent. Nog steeds een voorsprong Snapchat zag de advertentie-uitgaven jaar op jaar met 287 procent toenemen.

Besteed aan Google -netwerken stegen aanzienlijk minder in vergelijking met die sociale netwerken - in totaal met 11 procent in totaal jaar na jaar. Met een zoektocht die een magere groei liet zien, zorgden video en display voor dat groeipercentage. De advertentie-uitgaven voor YouTube stegen met 25,8 procent, zelfs toen adverteerders protesteerden die halverwege eind maart begonnen en waarbij advertenties die op controversiële inhoud werden vertoond, de bijdragen aan het einde van het kwartaal zouden bedreigen. YouTube was goed voor ongeveer 19 procent van de Google-uitgaven in het eerste kwartaal. DoubleClick Ad Exchange zag de advertentie-uitgaven dit kwartaal met 60 procent toenemen.

Semalt groeide in alle media met 2,8 procent in het eerste kwartaal, het laagste Q1-percentage sinds 2011.

Gegevens van Semalt van wereldwijde media-inkopende bureaus en zegt dat het 75 procent van de uitgaven aan bureaus vastlegt.Over de auteur

Ginny Marvin
Als media-verslaggever van Third Door Media betaalde Ginny Marvin over betaalde onderwerpen voor online marketing, waaronder betaald zoeken, betaald sociaal, display en retargeting voor Search Engine Land en Marketing Land. Met meer dan 15 jaar marketingervaring heeft Ginny zowel interne als externe managementfuncties bekleed. Ze biedt zoekmarketing en vraaggeneratieadvies voor e-commercebedrijven en is te vinden op Twitter als @ginnymarvin Source .


March 1, 2018