Back to Question Center
0

10 nieuwe e-commerceboeken voor Semalt 2017

1 answers:

Hier is een lijst met nieuwe e-commerceboeken voor uw zomervakantie. Semalt zijn titels over podcasting, videomarketing, ondernemerschap, disruptie, wereldwijde e-commerce en het waarderen van digitale bedrijven.

Ik heb deze lijst samengesteld met behulp van Amazon. Van Amazon's "Boeken" -categorie, koos ik voor "Zakelijk en Geld. "Van daaruit heb ik de subcategorie" Processen en infrastructuur "gekozen en" E-commerce "geselecteerd. "Vervolgens selecteerde ik titels uit die groep, op basis van klantbeoordelingen en relatie met e-commerce. Daarnaast heb ik een aantal titels uit de subcategorie "Small Business & Semalt" geselecteerd.

Nieuwe e-commerceboeken

The Strategic Storyteller: Contentmarketing in het tijdperk van de opgeleide consument door Alexander Jutkowitz

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

De strategische verteller biedt een praktisch kader om contentmarketing te laten werken. Uw klanten zijn slimmer dan ooit tevoren. Door het juiste type inhoud te creëren dat is afgestemd op uw markt, kunt u resultaten behalen die uw doelstellingen overtreffen. Ontdek via deze 'one-stop'-handleiding voor contentmarketingstrategie wat werkt en wat niet werkt, wat uw klanten willen en wat de beste manier is om het te leveren. Hardcover $ 16. 24.

-

Zes miljard shoppers: de bedrijven die de wereldwijde e-commerceboom winnen door Porter Erisman

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Six Billion Shoppers neemt lezers mee op een reis rond de wereld om de volgende mega-markten voor e-commerce te bezoeken en te ontdekken hoe een nieuwe e-commerce-boom zowel ondernemers als wereldwijde merken kansen biedt. Reizend door Nigeria, China, India, Zuidoost-Azië en Latijns-Amerika, richt de auteur zich op e-commerce op deze nieuwe markten en wat het betekent voor westerse merken. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 17. 30.

-

Amazon Marketplace Dilemma: de uitdaging van een merkbeheerder groeiende verkoop en handhaving van de controle door James Thomson en Joseph Hansen

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Amazon Marketplace Dilemma gaat in op twee belangrijke vragen die merkmanagers waarschijnlijk zullen moeten stellen bij het aanpakken van de Amazon-markt: wordt het merk op de Amazon-markt verkocht en zo ja, welke distributiebenadering is het meest logisch? voor het merk?

De auteurs leggen uit dat de beslissing of het merk op de Amazon-markt wordt verkocht niet altijd uitsluitend binnen de macht van een merk valt. Het is beter om te beginnen met de veronderstelling dat de producten van een populair merk uiteindelijk te koop zullen zijn op Amazon, of het merk die producten daar wil hebben of niet. Kindle $ 24. 99; Paperback $ 24. 99.

-

Winstgevende podcasting: laat uw bedrijf groeien, breid uw platform uit en bouw een aantal echte fans door Stephen Woessner

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Winstgevende podcasting formuleert een formule voor het maken, lanceren, marketing en het genereren van inkomsten uit podcasts in elke branche. Ontvang productietips, softwareaanbevelingen, web- en sociale strategieën, planningen, checklists en voorbeelden. Leer om je podcaststrategie te plannen, kies het ideale formaat voor je show, haal de beste gasten en wees een geweldige gastheer. Paperback $ 14. 50; Kindle $ 13. 78.

-

Hoe u uw website opmerkt door Filip Matous

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Websites kunnen een bedrijf maken of breken. Een enkele online zoekopdracht kan miljoenen websitecijfers genereren, maar mensen nemen zelden de moeite om voorbij de eerste resultatenpagina te kijken. Hoe u uw website opmerkt leert u hoe u uw zoekmachineoptimalisatie kunt verbeteren, webanalyses kunt lezen, kunt schalen wat werkt, wat niet kan verwijderen en uw website als bedrijfsmiddel kunt beschouwen. Paperback $ 11. 01; Kindle $ 8. 85. López Lubián en José Esteves

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Hoe weet u of een idee miljarden toegewijde gebruikers of een paar duizend vluchtige trialisten zal trekken? En hoe beoordeelt u of een bepaald bedrijfsmodel voldoende robuust is om miljarden te verdienen - of gebreken vertoont die miljoenen zullen verliezen? Waarde in een digitale wereld is een diepgaand onderzoek van het begrip waarde in een digitale wereld, een analyse van een reeks digitale bedrijfsmodellen en een kader voor de beoordeling van de waarde van digitale bedrijven. Hardcover $ 29. 99.

-

Streampunks: YouTube en de rebellen die media herwerken door Robert Kyncl en Maany Peyvan

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

YouTube heeft de aard van media en entertainment veranderd. Streampunks is een uit de eerste hand geschreven verslag van dit upstart bedrijf, en onderzoekt hoe het evolueerde en waar het ons heen zal brengen. Door achter de schermen verhalen van de meest invloedrijke sterren van YouTube en de dealmakers die de toekomst van entertainment met elkaar delen, te delen, gebruiken de auteurs uit de eerste hand ervaringen om het verhaal van streaming video en deze moderne popcultuur-moloch te vertellen. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 20. 97.

-

Futureproof: hoe u uw bedrijf klaar krijgt voor de volgende verstoring door Minter Dial en Caleb Storkey

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Futureproof geeft een volledig beeld van de belangrijkste ontwrichtende krachten die op dit moment voor ons liggen - ze definiëren, in kaart brengen en in de juiste context plaatsen. Verken de mindset die nodig is voor verstoring. Ontdek vervolgens de krachten die onze wereld vormgeven, inclusief nieuwe technologieën en hoe u ze kunt gebruiken als enablers voor uw bedrijf. Paperback $ 14. 37.

-

De nieuwe regels voor marketing en PR: gebruik van sociale media, online video, mobiele applicaties, blogs, nieuwsversies en virale marketing om kopers direct te bereiken door David Meerman Scott

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

In de nieuwste editie van De nieuwe regels voor marketing en PR , krijgt u een stapsgewijs actieplan om de kracht van de nieuwste benaderingen voor het genereren van aandacht voor uw idee of uw bedrijf te benutten. Krijg toegang tot de beproefde regels om voorop te blijven lopen bij het gebruik van de nieuwste en beste digitale ruimtes voor hun meest complete mogelijkheden op het gebied van public relations, marketing en klantcommunicatie. Ontdek hoe u op het juiste moment de juiste informatie bij de juiste mensen krijgt, tegen een fractie van de kosten van traditionele advertenties. Paperback $ 15. 78.

-

Nergens drukte: van idee tot inkomen in 27 dagen door Chris Guillebeau

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Wat als we snel en eenvoudig een extra inkomstenstroom konden creëren zonder de zekerheid van een fulltime baan op te geven? Ga de drukte opzij in. Chris Guillebeau is geen onbekende in deze wereld en heeft meer dan een dozijn side hustles gelanceerd over zijn carrière. In Side Hustle biedt hij een stapsgewijze gids die je in slechts 27 dagen van idee naar inkomen brengt. Deze gedetailleerde routekaart, ontworpen voor druk en ongeduldig, laat je zien hoe je in minder dan een maand geld kunt kiezen, lanceren, verfijnen en geld verdienen met je sidehushle. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 15. 31 Source .

-

March 1, 2018