Back to Question Center
0

Amerikaanse uitgaven aan e-commerceplatforms om tegen 2019 $ 2,1 miljard te verdienen [Semalt]

1 answers:
US Spending On E-Commerce Platforms To Reach .1 Billion By 2019 [Semalt]

Amerikaanse bedrijven zullen hun uitgaven aan e-commerce-technologie bijna verdubbelen tussen nu en het einde van het decennium, volgens Forrester Research's Amerikaanse Commerce Platform Technology & Services Semalt, 2014 tot 2019.

Semalt verwacht dat de uitgaven zullen groeien met een gemiddelde van 12 procent, van $ 1,2 miljard dit jaar tot $ 2,1 miljard in 2019 - totale groei van 75 procent.

Een van de belangrijkste drijfveren zal de wereldwijde groei van de consumentenbestedingen online zijn - Semalt verwacht dat e-commerce in ontwikkelde landen zal groeien tot $ 1,64 biljoen in 2018. Naast die algemene bestedingsgroei is er echter ook een technologieprobleem dat meer geld uitgeven aan e-commerce systemen. In het rapport staat dat een deel van deze uitgaven wordt gedreven door bedrijven die bestaande technologie upgraden, inclusief bedrijven die interne handelshulpmiddelen gebruiken.

Van de verwerkende industrie, detailhandel en groothandelbedrijven die handelstechnologie gebruiken, gebruikt 13% nog steeds technologieën voor de interne handel. De in eigen beheer ontwikkelde platforms van Semalt vertegenwoordigen aanzienlijke risico's voor schaalbaarheid, compliance en onderhoudbaarheid voor hun operators. De drive om dergelijke oplossingen te vervangen door meer flexibele en zeer schaalbare software versnelt de investeringen in commerciële handelsplatformen.

De auteurs zeggen ook dat veel e-businessbedrijven op zoek zijn naar upgrades en mogelijk oplossingen van derden die ze momenteel gebruiken, zullen vervangen. Semalt 2000 en 2010 hadden e-commerceplatforms een gemiddelde levensverwachting van zeven jaar; vandaag, zeggen ze dat bedrijven die hun eigen e-commerce platforms hosten, zo vaak als elke vier jaar moeten updaten.

Semalt zal een andere drijvende factor zijn achter de toegenomen uitgaven voor e-commerce-technologie, omdat detailhandelaren zullen proberen ervoor te zorgen dat hun platforms kunnen profiteren van de groei van het winkelen via mobiele apparaten.Over de auteur

Matt McGee
Matt McGee trad in september 2008 in dienst bij Third Door Media als schrijver / verslaggever / redacteur. Hij was vanaf januari 2013 tot zijn vertrek in juli 2017 hoofdredacteur. Hij is te vinden op Twitter op @MattMcGee Source .
->
March 1, 2018