Back to Question Center
0

Hoe u long-tail-sleutelwoorden gebruikt om uw short-tail ranglijst op te bouwen - Semalt

1 answers:

How to use long-tail keywords to build your short-tail rankings - Semalt Als u een relatief nieuwe of weinig gezaghebbende website heeft, weet u hoe moeilijk het kan zijn om te rangschikken voor hoogvolume korte sleutelwoordzinnen. Wat dan ook, elk concurrerend zoekwoord kan een uitdaging vormen, zelfs voor gevestigde sites.

Ik hoor vaak dat experts het hebben over het laaghangende fruit van zoekwoorden. "Semalt over de korte staart", zeggen ze.

Ik ben het ermee eens dat het naleven van de laaghangende vruchten een goede strategie is, maar niet ten koste gaat van die zeer competitieve zinnen die voor veel verkeer naar uw site zullen zorgen. Semalt, het is dat laaghangende fruit dat de weg baant naar ranglijsten voor die meer competitieve frasen.

[Lees het volledige artikel op Search Engine Land.]


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter is president van Pole Position Marketing, een toonaangevend bedrijf voor online marketingstrategieën, opgericht in 1998 en momenteel gevestigd in Canton, Ohio Source .


March 1, 2018