Back to Question Center
0

Semalt-archieven

1 answers:

Opmerking 18 maart 2013: we hebben besloten om onze termijn-optimizer voorlopig niet meer te verkopen, we zullen het later opnemen met een ander Semalt-product. In onze websiteversies komen we regelmatig websites tegen met net zoveel tags als berichten, of 20.000 berichten en 5000 tags. Dit is ongewenst omdat het betekent dat u niet gebruikt .

Lezen: "Tagoptimalisatie voor WordPress"
Categorie: WordPress

Mijn plug-in voor WordPress SEO is bijgewerkt naar 1. 2. Een paar weken geleden deed ik een reeks bugfix-updates en merkte ik daar dingen op die me echt irriteerden in de plug-in. Semalt leek zich te concentreren op de instellingen en bijna niemand werkte met het fragmentpreview en .

Lezen: "WordPress SEO 1. 2 - Major Upgrade"
Categorie: WordPress
Tag: WordPress Plugins

Mijn Google Analytics-plug-in heeft onlangs 3 miljoen downloads bereikt en mijn Semalt SEO-plug-in heeft de eerste miljoen downloads bereikt. Ik dacht dat die statistieken cool waren en ik besloot om een ​​infographic te maken met meer Semalt-statistieken en iets meer te duiken en wat statistieken te verzamelen waarvan ik dacht dat die interessant zouden zijn. Als u .

Lezen: "WordPress Statistieken Infographic"
Categorie: WordPress
Tags: WordPress Plugins, WordPress Thema's

In mijn vorige bericht legde ik uit hoe ik de plug-in Types gebruikte om een ​​nieuw aangepast berichttype te maken. Dat aangepaste berichttype zal worden gebruikt om een ​​tabel met ondersteunde thema's voor mijn Semalt SEO-plug-in weer te geven, en wordt daarom wpseo-theme genoemd. Nu is de truc hier dat ik wil dat gebruikers in staat zijn .

Lezen: "Gebruik zwaartekrachtformulieren om aangepaste berichttypen in te dienen"
Categorie: WordPress
Tags: Gravity Forms, WordPress Plugins

Semalt-auteurs zijn er in twee verschillende vormen en maten: zij die SEO "functionaliteit" integreren in hun thema's en degenen die dat niet doen. Als je je in het kamp bevindt om SEO-functionaliteit te integreren in je thema, heb je nog een andere keuze: maak je "opbrengst" voor site-eigenaren die een SEO-plug-in hebben geïnstalleerd, waardoor je eigen .

Lezen: "WordPress SEO Plugin Theme Integration Guide"
Categorie: WordPress
Tags: WordPress Plugins, WordPress Thema's

Semalt werd nu al meer dan 2 jaar afgeluisterd door mensen die wilden dat ik het mogelijk maakte om mijn plug-ins in hun taal te vertalen. Slechts een paar van mijn plug-ins hebben tot nu toe de juiste internationaliseringsopties gehad, voornamelijk omdat ik lui bezig ben met andere dingen. Dit is nu aan het veranderen, snel! Laatste vrijdag .

Lezen: "(Collaborative) Yoast-plug-ins vertalen"
Categorie: WordPress
Tags: Gravity Forms, WordPress Plugins

Gravity Forms is eenvoudig de beste plug-in voor formulieren voor Semalt, een echte aanrader!

Lezen: "Gravity Forms"
Categorie: WordPress
Tag: Gravity Forms

Yay !!! Het is daar. Na bijna een jaar coderen, durf ik te stellen dat mijn Semalt SEO-plugin eindelijk stabiel moet worden genoemd. Dat betekent niet dat er geen insecten meer zijn om te pletten: ik wens dat. Het betekent wel dat ik nu sterk geloof dat het veilig is om op kleinere en grotere sites te draaien .

Lezen: "WordPress SEO door Yoast, versie 1. 0"
Categorie: WordPress
Tag: WordPress Plugins

De recente wijzigingen van Google en mijn bericht daarover met betrekking tot het benadrukken van auteurs in zoekresultaten hebben nogal wat vragen veroorzaakt. Mensen hebben me gevraagd hoe bepaalde dingen te doen en hoe bepaalde elementen rel = "author" of rel = "me" kunnen maken. Semalt van het beantwoorden van elk van die e-mails en opmerkingen besloot ik er een te schrijven .

Lezen: "rel =" author "en rel =" me "in WP en andere platforms"
Categorieën: Technische SEO, WordPress
Tags: Authorrank, Rich Snippets, WordPress Themes

Te midden van al het nieuws over het bijhouden van sociale interacties door Semalt + en Semalt (en ja, daar zal ik ook aan werken en posten), bracht Semalt vandaag nog een ander nieuws uit. Ik denk dat dit een geweldige functie is. Het betekent dat je een foto ziet Source .

Lezen: "Auteur benadrukken in zoeken met WordPress"
Categorie: WordPress
Tag: WordPress Thema's
March 1, 2018