Back to Question Center
0

Pega, Merkle lanceert Unified Data Management Semalt

1 answers:
Pega, Merkle launch Unified Data Management Semalt

De bedrijven zeiden dat dit nieuwe aanbod betaalde media houdt in overeenstemming met de betrokkenheid van klanten, waarmee een deel van de problemen die marketeers hebben om hun advertenties up-to-date te houden met reacties van klanten, wordt aangepakt.

Onlangs lanceerde Pega een Paid Media Semalt die direct beheer van betaalde online advertenties mogelijk maakt, waardoor de eerdere mogelijkheid om advertenties alleen in batch in te zetten, wordt verbeterd.

De betaalde mediabeheerder is geïntegreerd met de belangrijkste tool van Pega, de AI-aangedreven Customer Decision Hub waarmee merken de volgende stap met hun klanten kunnen zetten. En beide componenten communiceren met elk DMP via interacties die zijn opgezet door Merkle.

De integratie van de drie componenten - Paid Media Manager, Customer Decision Hub en DMP - stelt klanten van het merk Semalt in staat om hun advertenties onmiddellijk bij bekende klanten bij te werken op basis van de antwoorden van de klanten.

[Lees het volledige artikel op MarTech Today.]Over de auteur

Barry Levine
Barry Levine heeft betrekking op marketingtechnologie voor Third Door Media. Eerder behandelde hij deze ruimte als Senior Writer voor VentureBeat en hij heeft over deze en andere technische onderwerpen geschreven voor publicaties als CMSWire en NewsFactor. Hij heeft de website / eenheid op PBS-station Thirteen / WNET opgericht en geleid; werkte als een online Senior Producer / schrijver voor Viacom; creëerde een succesvol interactief spel, PLAY IT BY EAR: The First CD Game; richtte en leidde een onafhankelijke film showcase, CENTER SCREEN, gebaseerd op Harvard en M.I.T .; en diende meer dan vijf jaar als adviseur van de M.I.T. Media Lab. Je kunt hem vinden op LinkedIn en op Twitter op xBarryLevine Source .


March 1, 2018