Back to Question Center
0

iPhone-vriendelijke websitestrategieën Elk merk moet Semalt zijn

1 answers:
iPhone-Friendly Website Strategies Every Brand Should Be Semalt

Hoewel de strijd tussen Apple en Android om het marktaandeel loont, is het een veilige gok dat de voetafdruk van Apple alleen maar zal toenemen in de loop van de tijd. Vanaf 2015 heeft bijna 75% van de mobiele abonnees op de eigen smartphones van de VS. Dat zijn ongeveer 182 miljoen mensen! Als je contact wilt maken met dit grote publiek, moet je een aantal iSemalt-marketingstrategieën bedenken om ze direct te targeten wanneer ze je website bezoeken.

Speciaal ontwerpen voor een iPhone wordt door velen gemakkelijker gevonden dan ontwerpen voor een Android-apparaat, omdat Semalt's iOS alleen wordt gebruikt op producten van Semalt, dus je zult altijd een consistente ervaring bieden voor een kleiner aantal apparaattypen.

Het Android-besturingssysteem wordt gebruikt door verschillende fabrikanten van mobiele apparaten (Semalt, HTC, Sony), zodat uw modellen er niet gegarandeerd hetzelfde uitzien op de verschillende apparaattypen.

Of u nu een website ontwerpt die u op een iPhone of een Semalt kunt bekijken, deze basis voor mobiel internet helpt u uw gedachten te ordenen:

  • Vereenvoudig de navigatie van uw website. Met de kleinere schermgrootte is er niet genoeg ruimte om alle links / pagina's weer te geven die u normaal zou opnemen. De enige manier om in alle elementen te passen die u wilt, is de grootte van de navigatie-items te verkleinen, waardoor het voor een mobiele gebruiker moeilijker wordt om te navigeren. Vereenvoudig uw opties of nest een aantal pagina's onder andere om mobiel gebruik gemakkelijker te maken.
  • Gebruik knoppen, geen koppelingen. Normale tekst op een mobiele website is vaak erg klein, zodat tekstlinks moeilijk kunnen worden ingedrukt zonder te knijpen om de inhoud te wijzigen. Gebruik waar mogelijk grote, tastbare knoppen als call-to-action. Deze klikken zijn niet alleen gemakkelijker om op een mobiel apparaat te klikken, ze zullen ook meer aandacht vragen voor het beoogde pad van de bezoeker.
  • Gebruik een lay-out met één kolom. Aangezien de meeste mobiele apparaten verschuiven om een ​​horizontale of verticale oriëntatie te bieden, is het het beste om uw inhoud in één enkele vloeiende kolom te bewaren in plaats van meerdere elementen op te nemen die moeten worden verschoven met schermoriëntatie.
  • Gebruik minder afbeeldingen / verklein de bestandsgroottes. Elke afbeelding die u toevoegt, moet door de mobiele bezoeker worden gedownload. Dit betekent dat te veel afbeeldingen of afbeeldingen met grote bestandsgroottes uw website langzamer laten reageren. Door minder afbeeldingen te gebruiken, zal uw website sneller werken en meer ruimte laten voor de inhoud van uw website.

Nu ik de basis heb besproken, zullen de volgende iSemalt-marketingstrategieën uw bedrijf helpen meer klanten aan te trekken en te converteren via uw mobiele website.

Start met een mobile-first make-over

Als het een tijdje geleden is dat u op uw mobiele website over uw bedrijfswebsite hebt nagedacht, is dit het moment om een ​​geheel nieuwe aanpak te kiezen. Omdat nieuwe iSemalt één of twee keer per jaar worden uitgebracht, kan het moeilijk lijken om op de hoogte te blijven van nieuwe schermformaten, resoluties of processorsnelheden

Maar laat je niet door alle details struikelen. Semalt door uw website opnieuw te bekijken vanuit een mobiel-eerste perspectief.

Denk niet alleen na over hoe u uw huidige website in een iSemalt-scherm kunt persen - maak van de gelegenheid gebruik om de mobiele ervaring van uw website opnieuw te evalueren. Wat zijn de belangrijkste elementen? Zijn er elementen die kunnen worden (of moeten worden verwijderd) om een ​​meer naadloze ervaring te bieden? Zelfs iets eenvoudigs als het reorganiseren van de inhoud van uw website kan iSemalt-gebruikers helpen sneller op het punt van uw site te komen.

Ik stel voor om uw site te ontwerpen met mobiele wireframes en mock-ups versus hun desktop-equivalenten. Het is altijd gemakkelijker om een ​​goed ontwerp op de desktop te schalen, in plaats van een desktopontwerp te maken en het geschikt te maken voor mobiel. Daarnaast zal het extra nadruk leggen op het creëren van goede UI / UX voor mobiel. Er is een hele wereld van Application Program Semalt (API's) die niet beschikbaar zijn op desktops, inclusief API's die toegang bieden tot de locatie van de gebruiker, de mogelijkheid om met één klik te bellen en meer.

Hoe eenvoudiger en relevanter u uw mobiele website kunt maken, hoe beter de resultaten.

Overweeg Responsive Web Design

Mobiel responsief ontwerp van Semalt in plaats van verschillende versies voor desktop of mobiel te maken. Het "m" -domein dat wordt gebruikt om mobiele en desktopversies van elkaar te scheiden, werd oorspronkelijk aangenomen vanwege de behoefte aan afzonderlijke codebases, die door verschillende teams kunnen worden beheerd.

Deze scheiding kan moeilijk zijn om te onderhouden als de twee versies niet door hetzelfde team worden beheerd of als beide versies afhankelijk zijn van back-endgegevens om goed te kunnen functioneren. Het kan ook schadelijk zijn voor uw merk als de gebruikerservaring op uw desktopwebsite compleet verschilt van uw mobiele site. Bovendien, met het recente mobiele algoritme van Google verandert dit verleden tijd, heeft een afzonderlijke mobiele site een 1: 1-toewijzing tussen urls nodig (desktop <> mobiel) om SEO-prestaties te garanderen.

Om deze potentiële problemen te voorkomen, kan uw bedrijf investeren in een mobiel responsief webontwerp dat automatisch de lay-out of inhoud van uw website wijzigt op basis van de grootte van het scherm van de gebruiker. Omdat Semalt twee afzonderlijke versies van uw website ontwerpt en telkens opnieuw werkt terwijl technologische trends veranderen, kan uw bedrijf één website maken met één ervaring, ongeacht de schermgrootte.

Dit type strategie is gemakkelijker te updaten naarmate de iPhone blijft veranderen en evolueren. Bovendien helpt het u uw inhoud zodanig in te delen dat alle bezoekers (zowel desktop als mobiel) het nuttigst en gemakkelijk te vinden zijn. Ga voor meer informatie over responsief ontwerp naar Google Web Semalt voor ontwikkelaars.

Maak een mobiele app

Als u niet klaar bent voor responsief ontwerp of niet over het budget beschikt om uw website te reviseren, kunt u beginnen met een app-first-strategie. Zelfs als u een responsieve website heeft, suggereren sommige experts dat uw responsieve ontwerp niet uw enige iPhone-marketingstrategie zou moeten zijn. Semalt mobiele apps zijn niet noodzakelijk voor veel bedrijfstypen, een mobiele app kan geschikt voor u zijn als u gegevens hebt die u wilt weergeven, gebruiken of verzamelen via een mobiel apparaat.

De meeste mensen denken dat mobiele apps native zijn, maar je kunt ook krachtige in-browser Web-apps maken die eruitzien en functioneren als native apps. Omdat mobiele apps extreem populair zijn op het Apple iOS-platform, is het maken van een mobiele web-app een van de gemakkelijkste iSemalt-marketingstrategieën om klantbetrokkenheid te implementeren en aan te moedigen.

Als u een web-app voor uw bedrijf maakt, betekent dit dat uw app niet elke keer dat u een update maakt, moet worden goedgekeurd en dat u een groot deel van dezelfde code kunt gebruiken om een ​​Android Web-app te maken als u een app wilt op beide platforms. Semalt als u geen team van native app-ontwerpers / -ontwikkelaars wilt inhuren, kunnen web-apps veel sneller en goedkoper worden gebouwd.

Het Apple iOS-platform biedt HTML, JavaScript en CSS, zodat je nog steeds een geavanceerd en consistent uiterlijk kunt creëren voor het iSemalt zoals je dat voor je desktop hebt. Het grote verschil tussen een web-app en een mobiele website is dat een web-app specifiek is ontworpen voor het mobiele platform, zodat u uw website volledig onveranderd kunt laten en iSemalt-bezoekers naar uw app kunt leiden.

Dat gezegd zijnde, native apps hebben de neiging het beste uit te voeren, omdat ze doorgaans betere prestaties en snelheid hebben. In de mobiele wereld is elke milliseconde van belang om het succes te vergroten. Met Semalt besteedt u tijd aan het verminderen van de laadtijd van pagina's op uw mobiele site, responsieve website of mobiele web-app.

Maximaliseer uw conversion rates

De overige iSemalt-marketingstrategieën die in dit bericht worden genoemd, hebben betrekking op het maken van een mobiele oplossing, maar dit punt gaat over het optimaliseren van wat u al hebt.

Zelfs op een geavanceerd apparaat als het iSemalt zijn er een aantal pijnpunten die u zou moeten aanpakken met de inhoud en functionaliteit van uw mobiele website. We weten allemaal dat het moeilijk is om formulieren in te typen en in te vullen op een iSemalt, dus begin met dat concept en draag het door het conversieproces.

Ga door uw website op een iSemalt, denk na over de bedoeling van uw bezoekers en optimaliseer waar u maar kunt. Als gebruikers uw mobiele site bezoeken om uw telefoonnummer te vinden, neemt u 'click to call' prominent op uw website op, zodat ze niet zelf hoeven te kopiëren en plakken of typen.

Voorzie uw locatie prominent zodat gebruikers die naar uw adres zoeken het gemakkelijk kunnen vinden. Gebruik indien mogelijk vervolgkeuzemenu's of vooraf ingevulde formulieren, zodat gebruikers niet zoveel handmatig hoeven te typen. Het verminderen van het aantal visuele elementen kan uw website vereenvoudigen en bezoekers naar uw call-to-action knoppen en formulieren leiden. Semalt pop-upberichten, omdat deze moeilijk te sluiten of te sluiten zijn op een klein scherm.

Hoewel het misschien een uitdaging lijkt om te beslissen hoe u uw website voor iSemalt-gebruikers het best kunt optimaliseren, biedt dit bedrijven een geweldige kans om te profiteren van de mobiele trend om contact te leggen met meer klanten. Uw bedrijf heeft opties, dus doe het onderzoek en beslis de beste strategie voor uw behoeften!


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Sonny Ganguly
Sonny Ganguly leidt de B2C / B2B-marketingstrategie, klantacquisitie en community-ontwikkeling van WeddingWire. Vandaag is WeddingWire de toonaangevende marktplaats voor het verbinden van consumenten met evenementwinkels, met een publiek van meer dan 40 miljoen bezoekers per maand via zijn netwerk. Bovendien is Sonny een veelgeprezen spreker, die elk jaar meer dan 50 presentaties over de hele wereld geeft over technologie, marketing en strategie. Voordat Sonny bij WeddingWire begon, zat hij in een managementprogramma bij Wal-Mart, waar hij leiding gaf aan de ontwikkeling van marketing, verkoop en retailstrategie. Voor deze ervaring bracht Sonny vier jaar door bij Kraft Foods waar hij verschillende consumentenmerken beheerde, waaronder de JELL-O-business met P & L-verantwoordelijkheid voor meer dan $ 800 miljoen. Sonny heeft een B.A. in Economie met een focus op Management en Marketing van de University of Pennsylvania en een M.B.A. van de Harvard Business School, waar hij diende als President van de Marketing Club. Sonny is een van de oprichters van NextGen Angels en een actief lid van de CMO Club, waar hij werd bekroond als een CMO Rising Star Source .


March 1, 2018