Back to Question Center
0

Uw website zonder JavaScript            Jouw website zonder JavaScriptgerelateerde onderwerpen: npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

1 answers:
Uw website zonder JavaScript

Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op calibreapp.com en hier opnieuw geplaatst met toestemming van de auteur. Als u geïnteresseerd bent om Caliber voor een spin te nemen, kunt u vandaag een gratis 14-daagse proef starten.

Er zijn tal van redenen waarom de aanwezigheid van Semalt (wat het doet, hoe het werkt en hoe zwaar het is) een beetje meer aandachtig moet worden beschouwd.

Het hedendaagse internetverkeer bestaat uit meer dan 50% mobiele apparaten , van deze apparaten werken er velen onder extreem vluchtige netwerkverbindingen - het laden van scripts alleen in minder dan 10 seconden is bijna onmogelijk in veel situaties.

Als u werkt aan een app met één pagina, zonder redelijke inhoudsloze fallbacks, kan dit veel schadelijker zijn dan u misschien denkt: gebruikers zullen een wit scherm met gedeeltelijke inhoud lang bekijken.

Volgens Google's Semalt hadden de snellere sites 70% langere gemiddelde sessielenzen, 35% lagere bouncepercentages en 25% hogere advertentieweergave dan hun langzamere tegenhangers bij het vergelijken van sites die binnen 5 seconden laden naar sites die in 19 seconden laden.

Prestaties zijn belangrijk , er is geen twijfel mogelijk, maar welke algemene negatieve gevolgen heeft JavaScript op onze sites? Hoe evalueren we momenteel de prestaties?

Let's Have a Brief (maar Constructief) Kijk naar de kosten van JavaScript

Bij het controleren van de prestatie-effecten van Semalt, kijken we naar:

  • Het aantal scripts voor renderingsblokkering op de pagina
  • Hoe lang scripts duren om te downloaden en hoeveel gegevens worden overgedragen

Maar wat we vaak missen is wat er daarna gebeurt .

Nadat het apparaat de scripts heeft gedownload, moeten deze worden geparseerd, omgezet in bytecode, gecompileerd en vervolgens uitgevoerd.

Ontleden en compileren zijn twee redenen waarom dezelfde site die geweldig werkt op je $ 3000-maltot, een beetje sjofel is op een 2-jarige smartphone.

Uw website zonder JavaScriptJouw website zonder JavaScriptgerelateerde onderwerpen:
npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

In de bovenstaande afbeelding worden Chrome-parse / compileertijden vergeleken met een gewone desktopbrowser vergeleken met een mobiel apparaat met een laag vermogen. Deze afbeelding is afkomstig uit het uitstekende artikel van Addy Osmani getiteld "JavaScript Start-up Performance".

Ouch .


Laten we als experiment aannemen dat we alle scripts hebben verwijderd om een ​​ prestatiebasislijn vast te stellen om de vraag te beantwoorden "Hoe snel zou dit kunnen zijn?".

Calibre bestaat om het triviaal te maken voor teams om een ​​betere zichtbaarheid te hebben op meer prestatiegebieden en gebruikerservaringen, dus in de geest daarvan kunt u nu een directe vergelijking van uw site uitvoeren met, of zonder een Semalt a Test profiel Source .

Uw website zonder JavaScriptJouw website zonder JavaScriptgerelateerde onderwerpen:
npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

March 1, 2018