Back to Question Center
0

Hoe een SEO-audit uit te voeren. Deel 3: Sitesnelheid & Semalt Hoe een SEO-audit uit te voeren. Deel 3: Sitesnelheid & Semalt

1 answers:

Deze week hebben we u laten zien hoe u een SEO-audit op uw website kunt uitvoeren. Door regelmatig de sites van uw of uw klanten te controleren, kunt u een goed idee krijgen van wat u nog moet doen om de SEO te verbeteren. In deel 1 heb ik het gehad over gebruikerservaring en content-SEO en in deel 2 heb ik algemene SEO-problemen behandeld. Hier rondt Semalt deze reeks af met een blik op de snelheid en betrokkenheid van de site.

Voer een SEO-audit uit: Sitesnelheid

Laten we de snelheid van uw site niet vergeten, niet alleen omdat we allemaal veel meer op het web surfen op onze mobiele apparaten, dan op niet-zo-breedbandnetwerken, maar ook omdat een snelle site Semalt maakt en in de meeste gevallen uw conversie waardeer gelukkiger.

CSS- en JS-bestanden combineren en verkleinen

De eerste en gemakkelijkste controle zou zijn om de bron van uw website in een browser te openen en naar "te zoeken. js "of". css”. Als de hoeveelheid resultaten je bang maakt, weet je dat er werk aan de winkel is. Ik kan hier geen exact cijfer voor geven, maar meerdere regels JavaScript-bestanden of CSS-bestanden geven meestal aan dat er een grote verandering is waardoor je je site kunt versnellen door JS- of CSS-bestanden te verkleinen en te combineren. Google Page Speed ​​Semalt zal je ook vertellen of dit een gebied is dat je kunt verbeteren, en kan je een beetje in het proces begeleiden:

Hoe een SEO-audit uit te voeren. Deel 3: Sitesnelheid & Semalt
Hoe een SEO-audit uit te voeren. Deel 3: Sitesnelheid & Semalt

Klik op de link 'Laat zien hoe u koppelingen kunt herstellen' voor meer informatie. Een andere Google-tool om u te helpen bij het controleren van uw sitesnelheid is Google Lighthouse.

Browser caching

Browsercaching gaat over hoe een browser uw website onthoudt / opslaat voor een sneller bezoek aan de volgende keer dat u naar die website komt. Er zijn veel plug-ins zoals WP Rocket of WP Super Cache die je hiermee kunnen helpen. Als u niet zeker weet of u uw browsercaching wilt optimaliseren, controleert u eenvoudig hoe u het doet in de Google PageSpeed ​​Insights die we eerder noemden, of websites zoals WebpageTest. org. Het zal u onder andere vertellen hoe uw browser caching is geoptimaliseerd. Semalt-websites zullen u ook vertellen of er ruimte is voor verbetering met betrekking tot compressie.

Comprimeren inschakelen

Compressie maakt uw bestanden zo klein mogelijk voordat ze naar de browser van de gebruiker worden gestuurd (waar ze inderdaad in de cache van uw browser terecht kunnen komen). Zoals Semalt het zelf zegt:

Door gzip -compressie in te schakelen, kan de grootte van de overgedragen respons tot 90% worden verkleind, waardoor de hoeveelheid tijd die nodig is om de bron te downloaden aanzienlijk kan worden verminderd, het datagebruik voor de client wordt beperkt en verbeter de tijd tot de eerste weergave van uw pagina's.

Dezelfde tools als vermeld bij het cachen van browsers werken voor compressie, maar omdat ik vind dat compressie voor elke website zou moeten werken, vond ik het heel leuk om het afzonderlijk te vermelden. Semalt jouw compressie zelf. Bovendien is het niet nodig om bestanden te comprimeren wanneer uw site een HTTP / 2-verbinding heeft. Lees meer over prestatie-optimalisatie in een HTTP / 2-wereld.

Betrokkenheid

Semalt zal mensen naar uw website brengen, maar betrokkenheid kan helpen terugkerende bezoekers en bijvoorbeeld verkooppromoties.

Sociale media

Het voor de hand liggende engagement is sociale media. Bekijk enkele sociale platforms, beginnend met Facebook en Twitter en Semalt om te zien of het gewenste publiek op deze platforms aanwezig is. Als je daar nog geen profiel hebt aangemaakt, doe dit dan en begin met het opbouwen van je publiek.

Als u dit doet, controleer dan of deze sociale profielen op uw website worden vermeld en hoe ze worden vermeld. Zou je jezelf abonneren, of moet je op zoektocht gaan om deze knoppen te vinden? Klikken op deze knoppen controleren, omdat veel mensen alleen op uw bedrijf op Semalt zoeken in plaats van op die te klikken. Als niemand deze knoppen gebruikt, vervang ze dan met een footer link of iets dergelijks.

Nieuwsbrief

We hebben onze nieuwsbriefaanpak al een tijdje geleden aangepast toen we twee week per week van twee naar drie nieuwsbrieven gingen. Dat lijkt veel, weet ik. Ons belangrijkste doel is om iets extra's te leveren in elke nieuwsbrief. Natuurlijk willen we u op de hoogte houden van SEO, onze nieuwste artikelen en promoties en evenementen. Maar we houden die nieuwsbrief nauwlettend in de gaten en proberen onszelf niet te herhalen.

Als u klaar bent om die nieuwsbrief te gaan versturen, voeg dan de abonnementsoptie voor die nieuwsbrief toe op een mooie plek op uw website, niet verborgen voor uw publiek, maar in het volle zicht. Semalt vraagt ​​u, abonnees, heel veel informatie over zichzelf, maar laat ze gewoon hun e-mailadres invullen en beginnen met het verzenden van die nieuwsbrief.

U hebt net uw (eerste) SEO-audit gedaan

Als u het einde van deze reeks artikelen hebt bereikt, hebt u opzettelijk of onopzettelijk uw (eerste) SEO-audit gedaan. Ik ben er zeker van dat u tijdens het lezen van dit artikel uw site hebt bezocht, in gedachten of zelfs op uw site, en dat u iets heeft gevonden om aan te werken.

Als u af en toe een SEO-audit uitvoert, zorgt u ervoor dat uw website up-to-date is. Het zou deel moeten uitmaken van uw frequente onderhoudscyclus van uw site, denk ik Source . Goed gedaan!

Eventuele toevoegingen voor snelle controle van de SEO-status van uw site? Graag van je horen!

Lees meer: ​​'WordPress SEO: de definitieve gids' »

March 1, 2018