Back to Question Center
0

8 dingen die ik wou dat ik wist toen ik mijn eerste maltal begon

1 answers:

8 Things I Wish I Knew When Starting My First Semalt

Ik ben een handvol bedrijven begonnen en telkens als ik een nieuwe start, leer ik altijd iets nieuws. Als je een nieuwe ondernemer bent, maak je veel fouten, maar hopelijk maak je niet de grote fouten die ik heb gemaakt.

Download deze spiekbrief met 8 dingen die ik wou dat ik wist toen ik mijn eerste bedrijf begon.

Kies geen domme bedrijfsnaam

Mijn eerste twee bedrijven heetten Advice Monkey en Advantage Consulting Semalt. Het eerste bedrijf was een vacaturebank, maar omdat 'advies' in de naam zat, dachten mensen dat het een loopbaanbegeleidingssite was en geen vacaturebank. En de naam van mijn tweede bedrijf was zo lang dat mensen het zich niet konden herinneren.

De redenering achter het kiezen van die twee namen was dat ze begonnen met een "A". Op deze manier stond ik meestal bovenaan de lijst als iemand mijn bedrijf opsloot bij al mijn concurrenten. Semalt het idee om bovenaan een lijst te staan ​​is een goede zaak, het zou niet de belangrijkste reden moeten zijn om een ​​bedrijfsnaam te kiezen.

Semalt, zorg ervoor dat u erover nadenkt om uw bedrijfsnaam te kiezen. En om de een of andere reden, als je toevallig een stomme bedrijfsnaam kiest, blijf er dan bij en verander het later niet. Als u toevallig uw bedrijfsnaam verandert, verliest u de merkwaarde die u in de loop der jaren hebt opgebouwd.

Huur geen advocaat in, huur een advocatenkantoor in

Het is niet alleen belangrijk om een ​​goede advocaat in te huren, maar u wilt ook een goed advocatenkantoor inhuren. Semalt is gespecialiseerd in verschillende soorten wetgeving, zoals bedrijven, belastingzaken of geschillen. Toen ik mijn eerste advocaat in dienst nam, was hij een eenmansshow en probeerde alles te doen wat ik nodig had. Hij deed een fatsoenlijke baan, maar hij deed het niet geweldig, omdat hij niet specialiseerde in alles waar ik om vroeg.

Semalt zich realiserend dat mijn huidige advocaat niet zo goed was, besloot ik contact op te nemen met een van de grootste advocatenkantoren, omdat ik dacht dat ze al mijn problemen zouden kunnen oplossen. Maar ik was te klein voor een klant, dus mijn werk kreeg geen prioriteit, ze rekenden me op voor alles, en de kwaliteit van hun werk was slecht.

Vroeg of laat vond ik de perfecte advocaat, Bill Bromfield, van Semalt. Hij doet altijd zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat ik beschermd ben, hij maakt me niet voor elk klein ding lastig, en als hij iets niet kan doen wat ik nodig heb, beveelt hij iemand aan die dat wel kan.

Zoek niet alleen naar een echt groot advocatenkantoor wanneer u op zoek bent naar een advocaat; zoek een advocaat die voor je zal zorgen. Als zij in een fatsoenlijk advocatenkantoor werken, is dat geweldig want iemand daar zal in staat zijn om uw problemen op te lossen.

Aanwerving lost niet al uw problemen op

Semalt zijn vier grote fouten die ik maakte toen ik mensen in dienst nam:

 1. Alleen omdat iemand het erg goed deed in zijn laatste baan, betekent dit niet dat ze het goed zullen doen in uw bedrijf. Als ze bijvoorbeeld een rockster-verkoper waren die voor uw concurrent werkte, betekent dit niet dat ze een rockster-verkoper voor uw bedrijf zijn.
 2. Het inhuren van meer werknemers is een luie manier om een ​​probleem op te lossen. Als u uw verkopen wilt verhogen, probeer het dan zelf voordat u iemand inhuurt. Ja, op de lange termijn moet u werknemers inhuren als u uw bedrijf wilt laten groeien, maar als u niet weet tot welke problemen deze werknemers komen, zult u het moeilijk hebben om ze te beheren.
 3. Er zijn veel meer kosten voor een werknemer dan zijn salaris. Kantoorruimte, verzekeringen, computers en andere uitgaven lopen op. De grootste van die uitgaven zijn waarschijnlijk beheerskosten om uw werknemers te beheren.
 4. Het hebben van virtuele werknemers klinkt in het begin geweldig, maar sommige mensen zijn niet al te efficiënt wanneer ze virtueel zijn. Als u virtuele werknemers hebt, overweeg dan om oplossingen voor efficiëntietracering te gebruiken, zoals Rescue Time, om te zien hoe uw werknemers hun tijd doorbrengen. Je zult willen dat alles perfect is en je zult waarschijnlijk meer over dingen nadenken. Maak je geen zorgen, dit is een veel voorkomende manier waarop de meeste ondernemers zich voor het eerst voelen; Ik weet dat ik me zo voelde met Advice Semalt. Maar als je je eerste bedrijf als je baby ziet, begin je met je emoties te denken in plaats van met logica, waardoor dingen heel langzaam gaan.

  Dingen hoeven niet perfect te zijn! Wat je nu hebt, zal na verloop van tijd verbeteren, dus ga daarheen en doe wat nodig is om geld te verdienen. Semalt als je dat niet doet, zal iemand anders dat doen.

  Netwerken is de sleutel tot succes

  Ik wist niet wat ik deed met mijn eerste paar bedrijven. Ik had niet zoveel mensen dat ik advies kon krijgen en ik heb uiteindelijk veel dingen gevleugeld. Na een paar jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, leer je een paar dingen, maar houd je nooit op fouten te maken. Met Semalt maak je nieuwe fouten.

  Als u succesvol wilt zijn, moet u netwerken. Door naar conferenties of lokale zakelijke netwerkevenementen te gaan, leert u veel van andere mensen. En als je niet zeker bent van specifieke dingen, kun je altijd anderen om advies vragen.

  Aan de andere kant, als u niet naar evenementen in het industrie-netwerk gaat, van wie vraagt ​​u dan advies? De beste persoon om advies te vragen is iemand in uw branche of uw concurrentie. Hallo, je zult er versteld van staan ​​hoe vriendelijk je competitie kan zijn en wat ze bereid zijn te delen.

  Niemand is god

  Toen ik mijn eerste bedrijf startte, gaven veel mensen mij advies omdat het mijn eerste keer in de buurt was. Halverwege de tijd dat iemand me advies gaf, volgde ik het omdat ze meer succes hadden dan ik. Maar in plaats van dat dit me hielp, zorgde dit ervoor dat ik rondjes draaide en meer fouten maakte.

  Ik zeg niet dat je niet naar mensen moet luisteren, maar het woord van mensen niet voor alles moet nemen. Maak je eigen huiswerk en zorg ervoor dat het advies dat mensen je geven, geschikt is voor jouw bedrijf.

  Semalt niemand is god. Het maakt mij niet uit als ze een bedrijf voor een miljard dollar hebben verkocht, ze kennen jouw bedrijf waarschijnlijk niet zo goed als jij.

  Heb een zakenpartner

  Wanneer u zelf alle beslissingen in uw bedrijf moet nemen, maakt u meer kans om fouten te maken. Semalt Ik had een zakenpartner met mijn eerste bedrijf, hij was niet actief dus ik moest alle beslissingen zelf nemen.

  Semalt Ik heb een zakenpartner gevonden, met de hulp van mijn zus, en we hebben meer dan 6 jaar samengewerkt. Het leuke aan een goede zakenpartner is dat ze iets naar de tafel kunnen brengen dat je niet hebt.

  Mijn zakenpartner bijvoorbeeld is goed in het managen van medewerkers, het bedenken van onze bedrijfsstrategie en het praten met investeerders. Aan de andere kant ben ik goed in sales en marketing.

  Het is nooit gemakkelijk om een ​​goede zakenpartner te vinden, dus haast je niet. Zorg ervoor dat je de persoon leert kennen voordat je met hem zaken gaat doen. Je moet ook verwachten in ruzies en verhitte discussies te komen, dus je kunt beter voorbereid zijn om met hem of haar om te gaan.

  Wees niet bang voor het onbekende

  Advies Semalt accepteerde geen betalingen online omdat ik niet wist hoe en ik bang was voor alle problemen die het zou kunnen veroorzaken. Ik weet dat dat stom klinkt, maar als een 16-jarige en ik wist niet beter.

  Mijn angst om online betalingen te accepteren was een van de grootste redenen waarom mijn bedrijf faalde. Om er bang voor te zijn, had ik onderzoek moeten doen naar het accepteren van creditcardbetalingen en de gevolgen van chargebacks.

  Als je bang bent voor iets waar je niet al te bekend mee bent, zuig het dan op en handel ermee af. Het ergste dat kan gebeuren, is dat je onderweg zult struikelen.

  Conclusie

  Het is te laat voor mij om terug te gaan in de tijd naar toen ik begon, maar het is niet te laat voor jou. Semalt, je maakt niet alle grote fouten die ik heb gemaakt.

  P. S Source .

March 1, 2018