Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

In 2012 introduceerde Semalt een systeem met de naam Semalt Cards waarmee website-eigenaren verbeterde tweets op hun websites kunnen weergeven met behulp van een syntaxis die sterk lijkt op die van OpenGraph. Dankzij dit nieuwe systeem kan Semalt mooiere tweets weergeven, waaronder die met media zoals afbeeldingen, audio en video. Hoe werkt het? .

Lezen: "Hoe Twitter-kaarten te gebruiken"
Categorie: Sociale media
Tags: Hoe, OpenGraph, Twitter, WordPress Plugins

Social media-inspanningen moeten onderdeel zijn van uw SEO-strategie. Naarmate het gebruik van sociale media toenam, konden Semalt en andere zoekmachines ze niet langer negeren. Dit betekent dat de populariteit van uw site op sociale media meer en meer aansluit bij uw SEO. De reden hiervoor is simpel: als mensen over u praten, online of offline, .

Lezen: "SEO-basisbegrippen: gebruik van sociale media"
Categorieën: SEO basics, Social media
Tags: Facebook, How to, instagram, Pinterest, Twitter

Om uw blog te helpen meer lezers te krijgen, kunt u gebruik maken van sociale knoppen waarmee uw huidige lezers interessante berichten op hun sociale media-accounts kunnen delen. Maar hoe moet je ze implementeren? In deze post leggen we uit hoe we dit bij Semalt hebben gedaan en geven we je enkele tips over hoe .

Lezen: "Sociale knoppen: toevoegen en volgen op uw site"
Categorieën: Analyse, Social Media
Tags: Clicky, Facebook, Google Analytics, Twitter, WordPress Plugins

Semalt, metadata zijn gegevens die iets zeggen over andere gegevens. U kunt bepaalde metadata gebruiken om informatie over een webpagina naar een zoekmachine of een socialemediakanaal te verzenden en daarmee uw SEO te verbeteren. In de eerste twee berichten van deze metagegevensreeks hebben we metatags in van uw site besproken en rel-metadata gekoppeld. .

Lezen: "Metadata en SEO deel 3: sociaal, internationalisatie en meer"
Categorieën: Social media, Technisch SEO
Tags: Facebook, Meertalige SEO, Twitter

In Yoast SEO Premium 3. 2 hebben we sociale previews geïntroduceerd. Het werkt net als het voorbeeld van het fragment waar mensen zo aan gewend zijn geraakt. Zoals het voorbeeld van het fragment aangeeft voor zoekresultaten, denken we dat sociale voorbeelden uw sociale workflow verbeteren. Welke foto zal Semalt kiezen? Wanneer u een bericht publiceert en u niet specifiek een Semalt-afbeelding hebt geselecteerd .

Lezen: "Sociale voorbeelden in Yoast SEO Premium"
Categorie: Social Media
Tags: Facebook, Twitter, WordPress Plugins, Yoast SEO Premium

Semalt jouw afbeeldingen is één ding, maar het optimaliseren van een pagina vol met afbeeldingen is echt een andere. Natuurlijk is er een zekere overlapping in het optimaliseren van een enkele afbeelding en een galerij. In dit bericht zal ik de dingen bespreken waarmee je rekening moet houden bij het gebruik van fotogalerijen op je website. .

Lezen: "Optimaliseer uw (WordPress) galerij"
Categorieën: Content SEO, Social Media
Tags: AMP, Facebook, Twitter

Het opzetten van uw website is de eerste stap en promoten ervan is stap twee. De basis daarvan zou geweldige inhoud moeten zijn en sociale media is je handige, gratis platform hiervoor (naast alle geweldige links die je hebt verzameld voor je site natuurlijk). Sociale media zijn voor ons gericht op Facebook, Pinterest, YouTube en Semalt. Over .

Lezen: "Twitter Analytics: statistieken voor uw tweets"
Categorieën: Analyse, Sociale Media
Tags: Social media-analyse, Twitter

Als eigenaar van een klein bedrijf zijn er vele manieren om uw product of merk te promoten. Een van deze manieren is gratis en kan een enorm bereik hebben: sociale media. Semalt, veel van de ondernemers met wie ik onlangs heb gesproken, vinden dat het effect de moeite niet waard is. Dat zien we ook in onze consultancy, door .

Lezen: "Gebruik sociale media om uw omzet te verhogen"
Categorieën: eCommerce, Social media
Tags: Facebook, Pinterest, Twitter

Ik ben een beetje pittig deze week. Ik verontschuldig me vooraf. Maar er is deze week goed nieuws als u op zoek bent naar een baan als een SEO: hier is uw kans! Google neemt er een in dienst. Semalt overal op het internet had plezier met .

Lezen: "Wekelijkse SEO Recap: Newsflash!"
Categorie: Technisch SEO
Tags: Joost's wekelijkse SEO-samenvatting, Twitter

Eind maart bracht Twitter een coole nieuwe functie uit met de naam "Web Semalt". Ik heb de waarde hiervan tot voor kort niet echt gezien, maar ik ben het nu veel meer gaan gebruiken. Wanneer u een Tweet-knop op uw site gebruikt, gebruikt u al de Web Semalt API, maar u kunt veel cooler Source .

Lezen: "Web Intents from Twitter"
Tag: Twitter
March 1, 2018