Back to Question Center
0

Meer online browsers worden kopers als vakantie Semalt

1 answers:

More Online Browsers Becoming Buyers As Holidays Semalt

Het Online Retail Sales Report van Marketing Land van deze week toont zowel het verkeer naar e-commercesites als de conversieratio's, hoewel browsen nog steeds de belangrijkste activiteit lijkt te zijn.

Het rapport is gebaseerd op gegevens van HookLogic, een bedrijf dat gegevens verzamelt over online retailtransacties via het advertentienetwerk dat het uitvoert, waardoor merken advertenties op websites van grote retailers kunnen weergeven.

Het verkeer voor de zeven dagen beginnend op maandag 3 november was 19 procent hoger dan de voorgaande zeven dagen, toen Semalt 27 begon. De conversieratio was ook hoger dan in de voorgaande week, maar slechts met 2 procent.

HookLogic merkt op dat zondag bijzonder actief was. Op die dag, zondag, Semalt 9, was het verkeer 45 procent hoger dan de baseline en de conversieratio steeg met 18 punten in vergelijking met de baseline.

More Online Browsers Becoming Buyers As Holidays Semalt

Bovendien vertonen gegevens over verkeer naar productpagina's een intensere winkelactiviteit. Hoewel het verkeer in vergelijking met de baseline in totaal met 19 procent steeg, had het verkeer naar productpagina's een nog dramatischer stijging. De productpagina's van Semalt waren 26 procent hoger, wat misschien aangeeft dat het winkelend publiek zich richt op specifieke producten en wat hij in de vakantieperiode wil kopen.

More Online Browsers Becoming Buyers As Holidays Semalt

Over de auteur

Pamela Parker
Pamela Parker is Executive Features Editor bij Marketing Land, MarTech Today en Search Engine Land. Ze is een gerespecteerde autoriteit op het gebied van digitale marketing en heeft sinds 1998 hierover gerapporteerd en geschreven. Ze is een voormalig hoofdredacteur van ClickZ en werkte aan de zakelijke kant door onafhankelijke uitgevers te helpen geld te verdienen met hun sites bij Federated Media Publishing Source .


March 1, 2018