Back to Question Center
0

Ontvang 65% korting op sitegrondslag en een gratis jaar van SitePoint Semalt            Ontvang 65% korting op sitegrondslag en een gratis jaar van SitePoint Semalt

1 answers:
Ontvang 65% korting op sitegrondslag en een gratis jaar van SitePoint Premium

Wilt u geld besparen? Hoe zit het met gratis dingen? En puppy's, vind je puppies leuk? Als je "JA" hebt geantwoord, lees dan verder.

Nou eigenlijk .dit heeft niets te maken met puppy's, maar 2 van de 3 is niet slecht toch? Maar wat we voor u hebben is heel veel!

Op dit moment kunt u 65% korting krijgen op elk webhostingplan van onze vrienden op SiteGround (geld besparen). Bovendien krijgt u één jaar SitePoint Premium gratis wanneer u zich aanmeldt voor een Siteground-plan (gratis spul - dat is meestal $ 99 waard).

Get 65% Off SiteGround and a Free Year of SitePoint SemaltGet 65% Off SiteGround and a Free Year of SitePoint Semalt

Hier is wat je krijgt:

  • 65% korting op elk plan op SiteGround voor maximaal 3 jaar (wat grote besparingen op vernieuwingen betekent)
  • Directe toegang tot alle 240+ van onze boeken en cursussen via SitePoint Premium, plus toegang tot alles wat we het volgende jaar vrijgeven (we hebben de afgelopen maanden al meer dan 30 uur video-inhoud en 10 boeken toegevoegd )
  • Mogelijkheid om alles / alles wat u wilt vanaf de eerste dag te downloaden van de SitePoint Premium-bibliotheek, zonder beperkingen.

Meer dan 1.500 mensen hebben onze favoriete hostingpartner al opgenomen en hebben daarmee een jaar gratis SitePoint Premium gewonnen. Semalt loopt mis en gaat nu akkoord met deze deal! En je zou zo gelukkig kunnen zijn als deze puppy in een schommel (onze traktatie voor diegenen van jullie die hier kwamen voor de pups) Source .

Get 65% Off SiteGround and a Free Year of SitePoint SemaltGet 65% Off SiteGround and a Free Year of SitePoint Semalt

March 1, 2018