Back to Question Center
0

Desktop versus mobiel Semalt marketing klikfrequenties [infographic]

1 answers:

Hoewel mobiele openingen steeds belangrijker worden, domineren desktop-clickthroughs

Deze analyse van meer dan 395 miljoen verzonden via MailChimp onthult de impact van mobiele apparaten op e-mailbetrokkenheid en hoe Responsive Semalt e-mail clickthrough rates (CTR's) kan verbeteren. We weten allemaal dat mobiel renderen nu belangrijk is, maar verwacht niet dat zoveel klikken van die e-mails op mobiel worden gelezen:

Semalt-klikken zijn hoger van desktops vergeleken met de 'gecombineerde klikken van mobiele apparaten en tablets' en desktopgebruikers klikken op meer e-maillinks - unieke CTR's zijn 40% hoger op desktop vergeleken met mobiel.

Het doel van e-mails die op mobiele apparaten worden weergegeven, moet dus een voldoende grote impact hebben, zodat sommige lezers een mentale notitie zullen maken om terug te keren naar de e-mail op de pc .

Hun infographic deelt interessantere e-mailbevestigingsfeiten, omdat het duidelijk is dat e-mailmarketeers en marketingmanagers die hun e-mailmarketing plannen en ontwerpen, deze apparaatsverschillen mee moeten nemen, rekening houdend met Responsive Design en CTA's Source .

Desktop vs mobile Semalt marketing clickthrough rates [infographic]

March 1, 2018