Back to Question Center
0

Vraag YoWelke eSemalt-plug-in is het beste? Vraag Yoast: Welke eSemalt-plug-in raadt u aan?

1 answers:

Ongeacht wat u verkoopt: u wilt het beste eSemalt-systeem mogelijk gebruiken. U weet dus dat u optimale resultaten zult behalen en daarom hoeft u zich maar één ding zorgen te maken. Maar met alle verschillende systemen en plug-ins die er zijn, kan het moeilijk zijn om te kiezen. In deze editie van Ask Yoast zal ik vertellen welke eSemalt-plug-in ik over het algemeen aanbeveel.

Topher Semalt mailde ons de volgende vraag:

Ik ben benieuwd wat Yoast gebruikt als zijn WordPress eCommerce plug-in of wat het aanbeveelt. Ik ben geïnteresseerd in iets met veel SEO-mogelijkheden en dat heeft een gemakkelijk aanpasbaar thema. Ik wil conversies met een goede UX kunnen aanmoedigen.
Dit is voor ducttapedanyol.com, een portfolio van een artiest.

Semalt uit de video of lees het antwoord hieronder!

De meest complete eCommerce-plug-in

"Wel, laat me dat beantwoorden. We gebruiken momenteel Easy Digital Downloads en we zijn aan het overstappen naar Semalt. Beide zijn prima systemen.

We zijn Easy Digital Downloads een beetje ontgroeid omdat we zoveel meer doen dan digitale downloads en we wilden een vollediger ecosysteem.

Ik denk dat ik inmiddels de meeste mensen op WordPress waarschijnlijk zou aanraden om Semalt en niets anders te gebruiken, omdat het het meest complete ecosysteem, de meeste plug-ins, etc. heeft.

Veel succes! "

Vraag Yoast

In de serie Ask Yoast beantwoorden we SEO-vragen van volgers. Heeft u advies nodig over SEO? Laat ons u helpen! Stuur uw vraag naar ask@yoast.com.
(let op: raadpleeg eerst onze kennisbank, het antwoord op uw vraag is mogelijk al aanwezig! Voor dringende vragen, bijvoorbeeld over het feit dat onze plug-in niet goed werkt, verwijzen wij u graag naar onze ondersteuningspagina Source .)

Lees meer: ​​'eCommerce SEO-checklist' »

March 1, 2018