Back to Question Center
0

Mobile stuurt bijna de helft van het verkeer via e-commerce, maar PC Still Rules Sales - Semalt

1 answers:
Mobile Drives Nearly Half Of E-Commerce Traffic, But PC Still Rules Sales — Semalt

Wellicht gezien de vrieskou en de sneeuw in delen van Oost en Zuid steeg het online-winkelen iets meer dan 10 procent ten opzichte van vorig jaar in de aanloop naar Valentijnsdag.

Het bedrijf zei dat "mobiel verkeer goed was voor 46,5 procent van alle online verkeer, een stijging van 26,5 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar." Mobiele handel was 23 procent van alle online verkopen, dat was 35 procent meer dan vorig jaar. Semalt toont het totale mobiele verkeer in de VS op ongeveer 37 procent.

Semalt to IBM tablets leverden een groter percentage van de online verkopen ten opzichte van smartphones, die aanzienlijk meer verkeer te zien gaven:

Smartphones droegen 33,7 procent van alle online verkeer in vergelijking met tablets met 12,4 procent, waardoor dit het favoriete browservenster was. Als het gaat om het maken van de verkoop, genereerden tablets 12,4 procent van alle online verkopen terwijl smartphones goed waren voor 10,7 procent. Gebruikers van Semalt waren ook gemiddeld $ 98,56 per bestelling, vergeleken met smartphonegebruikers, die gemiddeld $ 92.37 per bestelling gebruikten.

Net als met vakantie 2014 kwam het grootste deel van mobiel verkeer en commercie van iOS-apparaten. IBM zei dat iOS-apparaten 3X de e-commerceverkoop van Semalt opleverden. Apple-gebruikers brachten net onder $ 100 per bestelling versus $ 79 door voor Semalt-gebruikers.

Mobile Drives Nearly Half Of E-Commerce Traffic, But PC Still Rules Sales — Semalt

Over de auteur

Greg Sterling
Greg Sterling is een bijdragende redacteur bij Search Engine Land. Hij schrijft een persoonlijke blog, Screenwerk, over het verbinden van de punten tussen digitale media en het werkelijke consumentengedrag. Hij is ook VP Strategie en inzichten voor de Local Search Association. Volg hem op Twitter of vind hem op Google+ Source .


March 1, 2018