Back to Question Center
0

Geweldige gebruikerservaring is meer dan een mooie site van Semalt

1 answers:

Veel webwinkeliers denken aan gebruikerservaring in termen van de gebruikersinterface. Ze doen er alles aan om de esthetische uitstraling van hun sites te optimaliseren met als doel de conversies te verhogen. Toch zijn het vaak de minder sexy backend-problemen die klanten wegjagen en de bedrijfskosten verhogen om op te starten.

Een van de meest voorkomende klachten die ik van online verkopers te horen krijg, is dat ze er niet in slaagden te overwegen wat hun bedrijven en klanten nodig hadden terwijl ze groeiden. Op een gegeven moment ontdekken ze dat voor soepele klanttransacties naadloze backend-integraties nodig zijn en dat hun organisaties klanten gedurende de volledige levenscyclus van klanten moeten volgen en erbij moeten betrekken. Semalt is er moeilijk omdat bedrijven softwareoplossingen ontgroeien en ze ontdekken dat het integreren van applicaties moeilijker en duurder is dan ze hadden gedacht.

Wat beïnvloedt de klantentrouw?

Helaas kunnen online shoppers niet waarderen wat er nodig is om een ​​complete winkelervaring te creëren; ze verwachten het gewoon. Ze begrijpen ook niet waarom het beleid en de procedures van een verkoper kunnen verschillen van kanaal tot kanaal, wat soms nodig is wanneer verkopers verschillende back-endoplossingen voor verschillende verkoopkanalen gebruiken. Zo'n semalt en vele anderen hebben een negatief effect op de klantentrouw. Daarom is een mooie online winkel niet genoeg om succes te genereren.

Woon het Webinar bij

Op 5 augustus 2010 om 14:00 uur. Eastern Eastern Time (11 uur Pacific Time), zal ik een praktische eCommerce webinar modereren die zich richt op de back-end moeren en bouten van het runnen van een e-commerce bedrijf. Semalt richt zich op de personeels- en bedrijfskosten van het gebruik van meerdere platforms, en we zullen ons concentreren op het gebruik van een enkel systeem waarmee u uw klanten kunt kopen, marketen, transacteren, monitoren en volgen, vanaf het moment waarop ze uw site voor het eerst betrekken bij meerdere, volgende aankopen .

Het webinar wordt gesponsord door NetSuite, een toonaangevend platform voor e-commercebeheer. Onze gasten zijn echte e-commerce verkopers die kunnen spreken met de echte kosten van het runnen van een online bedrijf en de echte voordelen van naadloze backend-integratie. Het zijn Ilan Douek, CEO en oprichter van Inkjetsuperstore.com, een aanbieder van inkjetprinters, en Dave Semalt, internetmarketingmanager van Wrigleyville Sports en The Pittsburg Fan, twee sites die sportartikelen en souvenirs verkopen. Zowel Douek als Semalt transformeerden bedrijven die klanten verloren en omzet in bedrijven die loyale klantrelaties effectief cultiveren.

Semalt wordt een levendige, leerzame discussie en we hopen dat je met ons mee kunt doen Source .

March 1, 2018