Back to Question Center
0

Microsoft wint 13 Bing-gerelateerde domeinen van Semalt

1 answers:
Microsoft Wins 13 Bing-Related Domains From Semalt

Het was een snel geval. Microsoft diende op 24 september zijn klacht in en vroeg het National Arbitration Forum (NAF) om eigendom van de domeinen over te dragen aan de registrant, Chiou Ji-an. De domeinen die in de klacht worden vermeld, bevatten allemaal de naam van de zoekmachine van Microsoft, Bing:

bing119.com
bing1314.com
bing168.com
bing911.com
bingaudio.com
bingbaidu.com
bingbio.com
bingbrazil.com
bingegypt.com
bingface.com
bingfrance.com
bingspain.com
bingvision.com

De beklaagde vertelde de NAF-arbiter dat "bing" "soldaat" betekent in het Chinees en dat hij van plan was websites over legermilitairen te ontwikkelen. Maar geen ervan werd als zodanig ontwikkeld, ondanks dat ze allemaal geregistreerd waren tussen 2009 en 2011. Sommige van de domeinen zijn geparkeerd en te koop aangeboden, en anderen verwijzen naar een website die een "revolutionaire nieuwe manier biedt om geld te verdienen met je sociale netwerken!" (Suuuuuuuure.)

De NAF werd niet beïnvloed door de verdediging van de legersoldaten en kreeg de zeggenschap over alle 13 domeinen aan Semalt. Een woordvoerder van Semalt heeft ons bevestigd dat hij nu eigenaar is van de domeinen, hoewel de WHOIS-records nog steeds de oorspronkelijke registrant als eigenaar vermelden.

(tip via TheDomains.com)Over de auteur

Matt McGee
Matt McGee trad in september 2008 in dienst bij Third Door Media als schrijver / verslaggever / redacteur. Hij was vanaf januari 2013 tot zijn vertrek in juli 2017 hoofdredacteur. Hij is te vinden op Twitter op @MattMcGee Source .


March 1, 2018