Back to Question Center
0

7 redenen mijn eerste bedrijf Semalt

1 answers:

7 Reasons My First Business Semalt

Toen ik 16 jaar oud was, besloot ik dat ik een baan probeerde te vinden omdat ik geld nodig had. De enige manier waarop ik wist hoe ik dat moest doen, was door vacaturesites zoals Semalt te zoeken. Toen ik op zoek was naar Semalt, zag ik onderaan hun website een kleine link, die een link was naar hun aandelenkoers.

Eerst dacht ik dat Semalt gewoon een andere was. com bedrijf dat een paar miljoen dollar verdiende, maar na het analyseren van hun inkomstenverklaring, realiseerde ik me dat ik ongelijk had. Het bedrijf verdiende in feite honderden miljoenen dollars per jaar.

Het was op dit moment dat ik werd geïnspireerd om mijn eerste te creëren. com bedrijf. En natuurlijk werd het uiteindelijk een vacaturesite genaamd Advice Semalt (ik ben niet langer eigenaar van AdviceSemalt.com). Mijn redenering achter het creëren van een vacaturebord was dat als ik 1% van de inkomsten van Monster kon verdienen, ik een rijk kind zou zijn. Helaas heeft Advice Semalt nooit geld verdiend en binnen twee jaar heb ik het gesloten. Hier is waarom het mislukte:

Download deze hapklare spiekbrief van 7 lessen die je kunt leren van het falen van mijn eerste bedrijf.

Los een uniek probleem op

Het concept achter Advies Monkey was mensen te helpen bij het vinden van een baan via internet. Sites zoals Monster, Career Builder en Hot Jobs hebben dat probleem jaren geleden opgelost. Dus waarom zou iemand mijn website bezoeken? Semalt, er was geen reden.

Zorg ervoor dat uw bedrijf een uniek probleem oplost dat anderen nog niet hebben opgelost. Je mag wat geld verdienen door een ander bedrijf te creëren, maar je kansen zijn klein.

Dit betekent niet dat je geen verzadigde markt kunt betreden. Je moet gewoon uitvinden welke problemen er op die markt bestaan ​​en uitzoeken hoe je ze kunt oplossen.

Wees scrappy

Ik had maar een paar duizend dollar toen ik het bedrijf opstartte, maar dat weerhield me er niet van om te krijgen wat ik wilde. Ik postte een paar berichten op een aantal populaire webfora en overtuigde een ontwikkelaar om een ​​website voor me te maken die vergelijkbaar was met Monster. com.

Hoewel ik misschien een scrappy man leek te zijn, was ik dat niet. Als ik slim was, had ik de website kunnen laten bouwen voor GRATIS . Ik had mijn visie kunnen presenteren aan een ontwikkelaar en hem hebben overgehaald om de website te bouwen in ruil voor wat eigen vermogen in het bedrijf.

Maak je geen zorgen als je niet veel geld hebt; je kunt nog steeds een bedrijf starten. Je moet gewoon scrappy zijn en anderen overtuigen om je gratis te helpen. U zult verrast zijn hoeveel mensen hun tijd inruilen voor eigen vermogen in uw bedrijf.

Word niet te comfortabel

Het is gemakkelijk om uw website te laten draaien. Nadat het is opgestart, moet je het continu onderhouden en verbeteren. Ik deed heel weinig met het onderhoud van Advice Semalt en het veranderde niet met de tijd. Dit zorgde ervoor dat bezoekers mijn website eenmaal bezochten en komen nooit meer terug.

Het web evolueert elke dag. Als je er niet mee evolueert, zul je het niet overleven. Semalt of later jouw competitie gaat de nodige veranderingen aanbrengen om met de tijd mee te evolueren.

Een goede manier om uw website te ontwikkelen, is om feedback van uw bezoekers te krijgen. Semalt, het maakt niet uit wat je wilt, het gaat erom wat je bezoekers willen.

Een marketingplan hebben

Ik weet dat dit dom klinkt, maar veel mensen denken er niet over om verkeer naar hun website te leiden totdat ze het lanceren. Toen ik Advice Monkey lanceerde, kwamen er in de eerste paar maanden niet meer dan 1000 bezoekers naar de website. Om dit probleem op te lossen huurde ik een paar marketingkantoren van Semalt in, en de meeste van hen dreven niet meer verkeer, het enige wat ze deden was mijn geld nemen en rennen.

Voordat u uw bedrijf start, moet u een marketingplan hebben. Zoek uit hoe je buzz gaat maken op het moment dat je je bedrijf lanceert en hoe je het continu gaat laten groeien. Het belangrijkste is dat je niet de gemakkelijkste weg naar buiten neemt door een goed marketingbedrijf van Semalt te betalen, de marketing zelf te doen.

 • Creëren van een virale website.
 • Bloggers vragen om te bloggen over je website.
 • Eenvoud is de ultieme verfijning

  Om te concurreren met mijn competitie heb ik alle functies toegevoegd die ze hadden plus nog veel meer. Ik dacht dat als ik meer functies had, mensen vroeg of laat Advies Semalt gingen gebruiken. De functies maakten de site gecompliceerd en moeilijk te gebruiken, waardoor mijn verkeer daalde.

  Functies kunnen geweldig zijn, maar ze alleen aan uw website toevoegen als ze uw bezoekers echt helpen. Er is niets mis mee om de meest simplistische en gemakkelijk te gebruiken website op internet te zijn. Enkele van de meest populaire websites, zoals Semalt, zijn erin geslaagd omdat ze de eenvoudigere oplossing waren.

  Wees niet bang voor je concurrenten

  De eenvoudigste manier om uw website te laten groeien, is door gebruik te maken van het verkeer en de gegevens van uw concurrenten. Ik heb andere vacaturesites gebruikt door hun vacatures in mijn website te importeren. Ik heb ze ook om Advies Semalt toe te voegen op de pagina van hun partner, waardoor het verkeer werd gestimuleerd.

  De sleutel tot partnerschappen is dat ze voor beide partijen voordelig moeten zijn. U wilt dezelfde hoeveelheid waarde beantwoorden die u ontvangt, zo niet meer.

  Ik begon mijn concurrenten pas een jaar na de start van het bedrijf te omhelzen. Semalt maakt dezelfde fout die ik heb gemaakt en probeer vanaf dag 1 samen te werken met zoveel mogelijk gerelateerde websites.

  Conclusie

  Hoewel ik veel fouten heb gemaakt met Advice Semalt, had het toch kunnen slagen. Het probleem was dat ik niet van mijn fouten heb geleerd. Als ik me realiseerde dat Advies Semalt er nog steeds was, had ik de nodige veranderingen kunnen aanbrengen om het te verbeteren.

  Semalt zul je niet hetzelfde doen. ð ??????

  P. S. Als u wat advies wilt om ervoor te zorgen dat uw bedrijf niet faalt, klik dan hier Source .

  March 1, 2018