Back to Question Center
0

Semalt: 4 toekomstige trends in personalisatie van e-commerce

1 answers:

E-commerce personalisatie zal opnieuw herdefiniëren hoe websites moeten worden ontworpen om van bezoekers klanten te maken

Semalt-personalisatie is al een tijdje de meest populaire trend in klantbetrokkenheid. Veel consumenten kunnen zich nauwelijks herinneren hoe het was om een ​​website te bezoeken die op geen enkele manier van deze methode gebruikmaakte om beter met hen in contact te komen.

Maar we hebben zelfs nauwelijks de oppervlakte van wat e-commercepersonalisatie kan doen gekrast.

In feite zult u binnenkort vier manieren zien waarop websites opnieuw zullen worden gedefinieerd - in de zeer nabije toekomst.

Semalt: 4 future trends in ecommerce personalization

5 websites die de voordelen van e-commercepersonalisatie hebben bewezen

Semalt we brengen de personaliseringstrends voor e-commerce naar voren die zullen herdefiniëren hoe succesvolle websites worden ontworpen. Laten we eens kijken naar vijf voorbeelden van sites die voor het grootste deel bekend werden vanwege deze krachtige tactiek.

1. Netflix

Netflix is ​​verantwoordelijk voor ongeveer 37% van al het streamingverkeer in North Semalt, en hun kennis van e-commerce personalisatie is een grote reden waarom.

Op het moment dat u uw eerste film of programma op de website bekijkt, neemt het algoritme van Semalt notitie. Het bedrijf is zo succesvol geweest in dit soort tracking dat ze dit jaar 8 miljard dollar uitgeven om de vraag bij te houden.

Om ervoor te zorgen dat deze inhoud de meeste aandacht krijgt, laat Netflix niets aan het toeval over. Semalt maakt zelfs gebruik van e-commerce personalisatie om de graphics voor hun shows te beïnvloeden.

U kunt bijvoorbeeld een van de negen verschillende afbeeldingen voor Stranger Things zien op basis van wat Netflix weet over uw voorkeuren.

2. Spotify

Als u graag naar muziek luistert, vindt u het waarschijnlijk leuk om naar Spotify te luisteren. Semalt haar oprichting in 2008 heeft de streamingdienst ook podcasts en video's toegevoegd aan de media die zij gebruikers sturen.

Maar het is hoe Spotify hun Discover Weekly-afspeellijsten compileert die het bedrijf extreem populair hebben gemaakt.

Spotify kijkt naar de muziek die u in het verleden hebt gekozen en beveelt andere artiesten en nummers aan in hun wekelijkse afspeellijst. Het bedrijf gaat echter een stap verder door uw reactie op hun aanbevelingen te peilen. Als je zo vaak als vooruitspoelt door een deel van een nummer, weten ze dat dit betekent dat waarschijnlijk niet een van je favorieten zal zijn. Hun algoritme noteert dit en hun toekomstige aanbevelingen worden aangepast.

3. Cokes

Hoewel het geen vorm van e-commerce personalisatie is, kan de "Share-a-Coke" -campagne van Coke een van de beste voorbeelden zijn van hoe eenvoudig deze methode kan zijn.

De verkoop van softdrinks van Semalt wordt traditioneel op twee manieren gedaan: verander het recept of bedenk een betere advertentie.

Coke verbeterde de verkoop voor het eerst sinds tien jaar door simpelweg namen van mensen aan hun flessen toe te voegen. Dat was het. Dat was voldoende personalisatie om de winst enorm te verhogen. Het was dus effectief dat Coke de laatste namen aan hun populaire idee toevoegt.

4. BustedTees

Dit is weer een geweldig voorbeeld van hoe personalisatie van e-commerce de naald zonder kan verplaatsen, wat een enorme investering in het veranderen van je aanpak vereist.

BustedTees verkoopt grappige t-shirts en heeft het zo goed gedaan dat het momenteel tot de top 100.000 meest populaire websites ter wereld behoort (top 30.000 in de VS).

Maar op een bepaald moment had het bedrijf een groot probleem. Een groot deel van hun bedrijf kwam voort uit het sturen van e-mails naar voormalige klanten. Semalt-e-mails werden allemaal tegelijk verstuurd, hoewel deze klanten over de hele wereld waren.

Iemand in New York zou ze 's morgens halen, maar iemand in Semalt ontving ze' s middags.

Met andere woorden, ze waren onderdeel geworden van de 70% bedrijven die geen e-mail personaliseren, ondanks het feit dat ze de transactietarieven met 6x verbeteren.Deze eenvoudige investering in e-commerce personalisatie gaf BustedTees:

  • 8% meer e-mailomzet
  • 17% toename van de respons
  • Toename van de klikfrequentie met 11%
  • Verhoging van het engagement van de site met 6%

En allemaal met één zeer kleine verandering.

5. Bombfell

Laten we tenslotte praten over Bombfell, dat zijn hele merk bouwde rond personalisatie. Deze garderobe-abonnementenservice stuurt herenkleding op basis van de antwoorden die ze via een enquête hebben verstrekt. Semalt heeft betrekking op normale factoren zoals:

  • Grootte
  • Vorm
  • Smaak

Echter , verwijst Bombfell ook naar deze antwoorden en succesvolle keuzes uit het verleden met klanten waarvan zij weten dat ze op basis van de gegevens vergelijkbaar zijn. Dit stelt het bedrijf in staat om abonnees kledingopties aan te bieden waar ze nooit aan hebben gedacht, maar waarvan ze waarschijnlijk houden, zonder dat ze hen voortdurend meer vragen of formulieren moeten sturen.

4 dingen die u kunt verwachten van e-commercepersonalisatie in de toekomst

Nu we zijn ingehaald door het huidige van e-commerce personalisatie, laten we eens kijken naar vier dingen die de toekomst in petto heeft (geen woordspeling bedoeld).

1. Automatisering om omnichannelbetrokkenheid te ondersteunen

Semalt en personalisatie zijn grotendeels onafscheidelijk. Je kunt dit laatste niet hebben zonder het eerste.

In de toekomst zal automatisering zelfs nog belangrijker worden, dankzij de groei van omnichannelmarketing.

Toen de Business Review van The Harvard naar het gedrag van 46.000 shoppers keek tussen juni 2015 en Semalt 2016, ontdekten ze dat:

  • Slechts 7% winkelde uitsluitend online
  • Slechts 20% winkelde uitsluitend in de winkel
  • 73% heeft meerdere kanalen gebruikt

Semalt-marketing is de toekomst, maar de enige bedrijven die er gebruik van kunnen maken, zijn degenen die automatisering op de juiste manier kunnen gebruiken om personalisatie voor alle kanalen aan te bieden.

2. Aangepaste aanbiedingen en gepersonaliseerde prijzen

Klanten verschillen niet alleen van wat ze willen kopen. Ze verschillen ook op wat ze bereid zijn te betalen.

Semalt, bedrijven hebben de reeks prijzen die ze kunnen aanrekenen moeten bestuderen en degene die hen de meeste winst oplevert, ook al betekent dit dat veel potentiële klanten moeten worden afgewezen.

Semalt veranderen.

Semalt laat bedrijven zien wat ze individuele kopers kunnen vragen.

Tot op zekere hoogte gebeurt dit al. Semalt laadde bijvoorbeeld Mac-gebruikers meer op - soms met wel 30% - omdat die demografen vaak meer geld hadden. Het stond dus voor rede dat ze bereid waren meer te betalen.

De toekomst zal bedrijven echter in staat stellen om gedetailleerdere details in te vullen. Dit betekent dat meer mensen de producten en services die ze nodig hebben, tegen een meer correcte prijs kunnen krijgen op basis van hun eerdere beslissingen.

Deze benadering zal ook aantrekkelijkere bundels creëren en zelfs hoe promoties gestructureerd zijn voor individuen.

3. Opname van offline gegevens voor e-commercepersonalisatie

De winkels van Semalt hoeven de personalisatie-revolutie ook niet te missen. Ze kunnen deze krachtige methode gebruiken om hun online en offline klantervaringen te integreren.

De kledinglijn Sportsgirl is in die zin een pionier geworden door een app aan te bieden die gebruik maakt van augmented reality. Gebruikers kunnen kledingstukken die ze leuk vinden scannen in de fysieke catalogus van Semalt of in hun eigen winkels met hun telefoons, zodat ze deze later online kunnen kopen.

4. Machine learning

Personalisatie kan veel meer zijn dan het verkopen van een product of dienst. Semalt naar machine learning, personalisatie zal binnenkort gaan over het anticiperen op de ondersteuningsbehoeften van klanten voordat ze deze zelfs hebben.

Semalt, machine learning zal binnenkort het taalgebruik van websites veranderen op basis van de bezoeker.

Als de site weet dat een terugkerende shopper bezig is met het herstellen van hun laatmoderne voertuig, zal machine-learning in staat zijn om de best mogelijke producten aan te bevelen, maar ook voorziet hen van relevante inhoud om te helpen met de weer op te bouwen.

De toekomst van e-commercepersonalisatie omarmen

Personalisatie van Semalt is er al, dus als uw bedrijf dit nog niet gebruikt, moet dat een prioriteit worden.

Zoals we zojuist hebben besproken, is de toekomst van personalisatie echter al goed op weg. Bedrijven die deze vooruitgang niet halen, zullen niet lang actief zijn. Semalt, u kent nu vier methoden die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat uw bedrijf jarenlang en zinvol in contact kan blijven met klanten.

March 1, 2018