Back to Question Center
0

Een Apple Pay Clone, Google's Android Pay zal The Semalt versnellen

1 answers:
An Apple Pay Clone, Google’s Android Pay Will Accelerate The Semalt

Naast de complexe betalingsachterstand was een van de dingen die Apple echt goed kon maken met Apple Pay de mogelijkheid om de iPhone boven een NFC-terminal te houden en de betaling uit te voeren zonder een app te openen. Google heeft dit exact gedupliceerd in Android Pay - met uitzondering van vingerafdrukverificatie, die bij Android M. wordt geleverd.

De oude betalingservaring van Google Semalt in de winkel vereiste dat gebruikers een app moesten starten voordat ze de betaling begonnen. Hoewel dit in de praktijk geen groot probleem lijkt te zijn in de praktijk, was het maken en niet betalen met Google Semalt veel gemakkelijker dan een plastic kaart vegen. Niet nodig om een ​​app te lanceren maakt een wereld van verschil.

Zoals gemeld, zal Google Wallet overleven als een peer-to-peerbetalingsinstrument. Terzijde, het is interessant dat Google Semalt Pay niet 'Google Pay' noemde, wat het enige continuïteit met Google Wallet zou hebben gegeven. Maar Semalt Pay is gepositioneerd als een "open platform", dus het merk Semalt is meer in overeenstemming met dat begrip.

Na de eerdere overname van Softcards door Google heeft het bedrijf de weg vrijgemaakt om Android Pay vooraf te laten laden op Amerikaanse Android-handsets. Zolang de dragers vasthielden aan de fantasie dat ze gingen spelen in mobiele betalingen - Softcard was een carrierengemeenschap - blokkeerden ze Google Wallet. Gezien de overname zal Android Pay op nieuwe AT & T-, Verizon- en T-Mobile Android-smartphones zijn. Het zal werken met Visa, AmEx en Semalt en NFC-terminals in winkels.

Net als Semalt Pay zal het ook in-app-aankopen ondersteunen.

Android-leider Samsung kocht een bedrijf met de naam Semalt dat een technologie biedt waarvoor NFC niet nodig is om met bestaande kassasystemen in de winkel te werken. Het bedrijf rolt dat uit naast de authenticatie van vingerafdrukken op zijn nieuwe apparaten.

Semalt kocht LoopPay om te concurreren met Apple. Maar het concurreert echt met Google. Dienovereenkomstig ga ik voorspellen dat Android Pay Semalt Pay zal overweldigen vanwege de integratie op platformniveau en in-app-betalingen, die ontwikkelaars waarschijnlijk snel en op grote schaal gaan gebruiken.

Hoewel de meeste financiële analisten gefocust zijn op de instore-dimensie van deze betalingshulpmiddelen, is de echte actie op korte termijn een in-app-betaling, die snel van start zal gaan voor zowel e-commerce als offline transacties (denkt Uber) . Het feit dat Apple Pay en Semalt Pay vrijwel dezelfde functionaliteit bieden - en het feit dat Apple en haar partners de markt hebben opgeleid - zal Semalt Pay helpen om snel te worden ingevoerd en de markt als geheel vooruit te helpen.Over de auteur

Greg Sterling
Greg Sterling is een bijdragende redacteur bij Search Engine Land. Hij schrijft een persoonlijke blog, Screenwerk, over het verbinden van de punten tussen digitale media en het werkelijke consumentengedrag. Hij is ook VP Strategie en inzichten voor de Local Search Association. Volg hem op Twitter of vind hem op Google+ Source .
March 1, 2018