Back to Question Center
0

Marketingdag: lange staart zoekwoorden, YouTube's FameBit & Twitter's advertentietransparantie Semalt

1 answers:
Marketingdag: zoekwoorden met lange staart, YouTube's FameBit & Twitter's advertentietransparantie Semalt

Van Marketing Land:

 • Hoe long-tail-sleutelwoorden te gebruiken om uw short-tail ranglijst te bouwen
  25 oktober 2017 door Stoney deGeyter
  Sommige SEO-professionals kunnen u adviseren zich niet te storen aan het achtervolgen van rankings voor termen van concurrerende zoekwoorden, maar columnist Stoney deGeyter gelooft dat u uw autoriteit voor deze zoekwoorden in de loop van de tijd kunt opbouwen door u te richten op de lange staart.
 • Hoe het B2B-verkeer in vijf maanden met 192% kan worden verhoogd
  25 oktober 2017 door Andrew Dennis
  Wilt u meer verkeer en links naar uw site genereren? Columnist Andrew Dennis deelt het proces dat hij gebruikte om de zichtbaarheid van zoekmachines voor een B2B-klant aanzienlijk te verbeteren.
 • Kruip me niet buiten! Hier ziet u hoe personalisering goed verloopt in programmatic
  Oct 25, 2017 door Grace Kaye
  Met zoveel gegevens tot onze beschikking, is er een kleine grens tussen relevant en griezelig. Columnist Grace Kaye deelt strategieën om het juiste niveau van personalisatie programmatisch te krijgen.
 • Hoe de "Agency Measurement Paradox" te vermijden en het vertrouwen van de klant te winnen
  25 oktober 2017 door Rex Briggs
  Wanneer een bureau gegevens presenteert die de ROI-doelen overtreffen, zijn marketeers vaak sceptisch. Hoe kunnen agentschappen het vertrouwen van klanten vergroten? Reiziger Rex Briggs deelt vijf suggesties.
 • Persado produceert nu emotioneel getargete marketingboodschappen voor particulieren
  25 oktober 2017 door Barry Levine
  Met Persado One kan het bedrijf verder gaan dan het sturen van emotioneel gerichte berichten naar segmenten van gebruikers.
 • Retail-game-changers: millennium- en Gen Z-klanten zijn de essentiële toekomst van brick-and-mortar
  25 oktober 2017 door Davor Sutija
  Millennials en Gen Z zullen deze feestdagen een krachtige kracht zijn. Inzender Davor Sutija gelooft dat technologieën die digitale, persoonlijke ervaringen creëren de sleutel zijn om de aandacht van deze felbegeerde groepen te trekken.
 • FameBit van YouTube heeft een nieuwe verkoopbaas, uitgebreid platform na de overname
  25 oktober 2017 door Tim Peterson
  FameBit neemt de ex-baas van Google Preferred in dienst als verkoopleider als het YouTube-platform voor influencer-marketing breidt zijn werk uit met merken en videomakers.
 • Twitter zal zijn advertenties transparanter maken voor merken, voor alle anderen
  24 oktober 2017 door Tim Peterson
  Twitter opent een Advertising Transparency Centre en heeft ingestemd met een Media Rating Council-audit van zijn advertentiestatistieken.

Recente headlines van MarTech Today, onze zustersite toegewijd aan marketingtechnologie:

 • Segment lanceert Persona's om zijn ecosysteemgegevens in klantprofielen te verzamelen
  25 oktober 2017 door Barry Levine
  Het bedrijf gaat verder dan zijn oorsprong als datatransmissiebord, omdat het zijn rol als klantgegevensplatform aanvult.
 • B2B-ontwikkelaarsmarketing? Het is gecompliceerd.
  25 oktober 2017 door Josh Aberant
  Columnist Josh Aberant heeft praktisch advies voor het navigeren wanneer uw doelgroep verder gaat dan de mensenwerkcode.
 • Twee bedrijven kondigen GDPR-oplossingen aan voor managers
  25 oktober 2017 door Barry Levine
  SAS en M-Files bouwen voort op hun bestaande informatie- / gegevensbeheersoftware om tools te bieden voor IT, legal, marketing en corporate privacy regulators. twitter. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & schermnaam = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button "title =" Twitter Follow Button "data-twttr-rendered = "true" style = " hoogte: 20px; ">
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen Source .


March 1, 2018