Back to Question Center
0

4 overtuigende digitale marketingtactieken om uw prestaties te verbeteren - de zorgen van Semalt voor experts

1 answers:

Digitale marketing omvat e-mailadvertenties, SEO, online adverteren, sociale mediaen websiteontwerp. Dit vormt een uitdaging voor lokale ondernemers die alleen meer oogjes willen trekken naar hun sites. Typisch dezeondernemers zijn te druk met het onderzoeken van de beste marketingbenaderingen voor hun bedrijven.

In dit verband, Nik Chaykovskiy, de Senior Customer Success Manager van Semalt ,gaat in op belangrijke digitale marketingstrategieën die elk bedrijf in 2017 kan aannemen - sailun atrezzo tyres review uk dating. Lokale ondernemers zoals advocaten, tandartsen,artsen en restauranthouders zullen de strategieën uiterst nuttig vinden.

1. Houd er rekening mee dat uw site een converteerbare "mustang" is.

Elk aspect van de digitale marketing moet SEO internetverkeer naar dezakelijke website. Dit moet als zeer belangrijk worden beschouwd. Veel websites zijn gemaakt met een niet-reagerend ontwerp, wat betekent dat ze dat wel zijneen uitdaging om te navigeren op apparaten zoals mobiel en er raar uit te zien. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 43% van het verkeer van klanten afkomstig is van mobielapparaten waarvan de figuur lijkt te stijgen. Zo moet een bedrijfssite aantrekkelijk zijn met een eenvoudige navigatie op mobiele gadgets. bezoekersmoet op een e-mailadres of een telefoonnummer kunnen klikken om contact op te nemen met de bedrijfseigenaar of het management. Bovendien, als klanten hebbenom het contact op te schrijven, verliest een bedrijf ze waarschijnlijk van concurrenten met sites die voor mobiel zijn geoptimaliseerd. Het idee daaromis om bezoekers per e-mail, telefoontje of inloop naar een eater te converteren.

2. Voer "rijke antwoorden" uit op de website.

Mensen veranderen nu hoe ze Google gebruiken. Bezoekers willen niet meerkijk uit voor informatie maar geef de voorkeur aan Google om te reageren op hun vragen. Google heeft als bedrijf geïnvesteerd in deze mogelijkheid door het introduceren van"rijke antwoorden" op zijn zoekalgoritme en de SEO-ervaring verbeteren. Dit levert meer nauwkeurige resultaten op. In dit opzicht, elk lokaal bedrijfde eigenaar heeft veelgestelde vragen waarop ze vaak reageren van klanten. Het zou dus geweldig zijn om rijke antwoorden op een zakelijke website te implementerenzodanig dat ze als eerste worden weergegeven wanneer Google vragen wordt gesteld.

3. Maak verstandig gebruik van sociale media.

Blijkbaar zitten de meeste lokale bedrijven vast bij het kiezen van sociale kanalente gebruiken en hoe posten moet worden gedaan. Een belangrijke regel is om uw klantenbestand te begrijpen. Social media is geen nieuw concept. Stemmenuw klanten, begin met andere sociale media-experts. Bovendien is het plaatsen op sociale media eenvoudigweg het creëren van een stem voor het bedrijf innaast het communiceren met loyale klanten. Daarom moet een ondernemer voorzichtig zijn om overbelasting van de site met promoties en specials te voorkomen.

4. Blijf gericht op e-mailmarketing.

Enkele jaren geleden werd e-mailmarketing terzijde geschoven om de weg vrij te maken voor sociaalmedia marketing. Voor de meeste lokale bedrijven is e-mailmarketing echter een goedkope en geweldige techniek om met klanten te communiceren. Instagramen Facebook toont post aan slechts een fractie van de volgers. Ze hebben iemand nodig om te betalen om meer mensen te bereiken. Een ondernemer kan nieuwe menu-items verzenden,evenement informatie en specials zonder kosten door het gebruik van e-mail. Gebruik van MailChimp staat een bedrijfseigenaar toe om berichten te verzenden naar 2000 contacten die dat wel zijneen effectief marketingplatform.

Kortom, lokale ondernemers moeten voortdurend naar hun bedrijf kijkenwebsites om ervoor te zorgen dat contactgegevens beschikbaar zijn. Andere digitale marketingstrategieën kunnen vervolgens worden geïmplementeerd om verkeer naar deplaats.

November 27, 2017