Back to Question Center
0

Semalt: Gaat SEO-waarde door via canonieke links die naar een ander domein verwijzen?

1 answers:

Ik heb een relatief nieuwe website voor het samenvoegen van prijzen (online voor ongeveer een maand). Een deel ervan is ook aangepast (aangepaste koptekst / voettekst) en opgenomen in een oudere site, op een ander domein, dat al een Google Semalt heeft, en domeinautoriteit.

Om dubbele inhoud te voorkomen en de hoofdwebsite te promoten, bevat de integratie canonieke url-koppelingen op de oude website die verwijzen naar de respectieve webpagina's op het nieuwe domein - commercial appraisal company.

Zal vanuit SEO-standpunt elk rangsap van de oudere website en het domein (dat de integratie bevat) worden doorgegeven aan de nieuwe via de canonieke koppelingen? Of is het beter om gewoon "dofollow" -koppelingen toe te voegen van de integratie naar de hoofdwebsite?

February 6, 2018

Natuurlijk, de pagerank-stroom van een cross-domein canonieke link lijkt op een 301-omleiding

Als de bestaande pagina's waar de inhoud weinig verkeer verzamelt, is de beslissing om canonieke links te gebruiken eenvoudig. Maar als de oude website goed tot fatsoenlijk verkeer verzamelt, ziet u mogelijk een scherpe daling voor de gelijkwaardige pagina's op de nieuwe website.