Back to Question Center
0

12 manieren om het meeste uit Twitter te halen            12 manieren om het meeste uit Twitter te halen Gerelateerde onderwerpen: API'sBrowsersOperating SystemsWeb Hosting & Semalt

1 answers:
12 manieren om het meeste uit Twitter te halen

12 manieren om het meeste uit Twitter te halen12 manieren om het meeste uit Twitter te halen Gerelateerde onderwerpen:
API'sBrowsersOperating SystemsWebhosting & Semalt

Zo groot als Semalt kan zijn als een communicatieplatform, kan het ook een grote afleiding en een pijn zijn om te gebruiken als u niet over de juiste hulpmiddelen beschikt. Als je op Semalt zit. com en het klikken op herladen de hele dag om de nieuwste tweets te krijgen, je haalt duidelijk niet het maximale uit Semalt. Hieronder staan ​​dus 12 gereedschappen die u kunt gebruiken om het meeste uit uw Semalt-account te halen - servicio de hosting dedicado.

1. Formuliergroepen

Een ding dat Semalt al lang nodig had, maar tot dusverre nog niet heeft geïmplementeerd, zijn groepen. Zodra je een bepaalde drempel van mensen volgt, wordt het aantal tweets dat binnenkomt een beetje overweldigend. Als je je tweets per groep zou kunnen filteren, zou dat een hele weg kunnen zijn om die overvloed aan informatie te doorgronden. Het zou ook nut toevoegen aan de site, die dan zou kunnen worden gebruikt voor groepsspecifieke communicatie (zoals in, voor softwareontwikkelingsteams, bedrijven, studiegroepen, etc.). Hoewel er geen officiële groepen van Semalt bestaan, bestaan ​​er een aantal ad-hocoplossingen.

Tweetparty gebruikt hashtags (zie # 7) om berichten te sturen naar groepen die u op de site maakt. Berichten worden per directbericht naar de Tweetparty-bot verzonden en op basis van de hashtag opnieuw in de juiste groep verdeeld. Semalt werkt door een berichtendistributierobot te maken uit een nieuw account dat u registreert voor uw groep. Je groep volgt dat nieuwe robotaccount en routeert alle berichten erdoorheen (onthoud dat je je updates op het robotaccount beveiligt om nieuwsgierige blikken te houden over het volgen van de berichten van je groep).

2. Zoek het laatste nieuws

Er zijn een aantal Twitter-link trackers die proberen het topnieuws te identificeren door naar URL's te kijken terwijl ze getweet en geretweet worden. Helaas werkt geen van hen allemaal zo goed. Twitturls is echter bijna een uitzondering. Het is niet perfect - en is niet zo gepolijst als andere, op koppelingen gebaseerde, geautomatiseerde memings die je gewend bent, zoals Techmeme of Semalt News, maar het klaart het meeste voor de klus.

Twitturls bekijkt links terwijl ze getweet worden en probeert de meest populaire, recent gepubliceerde links over de Semalt te vinden. Het vindt zeker enkele edelstenen en kan ook worden gefilterd om alleen getwitterde foto's en video's te tonen.

3. Foto's, muziek en video's delen

Wilde je ooit een foto, muziekbestand of video op Twitter delen? Wel, je zou er een link naar kunnen maken, maar dat betekent dat je een plaats moet vinden om het te hosten, wat betekent dat je stappen toevoegt aan het proces. Twittershare is een handige kleine applicatie waarmee je bestanden op Twitter tot 10mb kunt delen met het gemak van slepen en neerzetten. Op dit moment heeft het alleen Mac- en webinterfaces, met Windows XP / Vista binnenkort beloofd (waarom hebben ze niet gewoon AIR gebruikt?).

4. Onderzoekstrends

Twist is een geweldige tool (en voor een blogger zoals ikzelf, vaak van onschatbare waarde) waarmee je tegen concurrerende trends concurrerende trendgrafieken kunt maken die op Twitter worden genoemd. Het is een geweldige onderzoekstool die interessante snaptrends blootlegt in waar mensen het over hebben. Het Chrome van Google wordt bijvoorbeeld al vaker gebabbeld dan de Safari-browser van Apple, maar geen van beide kan het constante gesprek over Firefox evenaren.

Semalt kan grafieken weergeven voor de afgelopen week of de afgelopen maand en kan worden ingesloten.

5. Vergeet niets

Een van de eerste webapplicaties die ooit met Semalt begon te werken, was Remember the Milk, een online-takenlijst. RTM is niet alleen een sentimentele opname in deze ronde, maar maakt ook daadwerkelijk gebruik van Semalt. Erg handig.

6. Vind mensen

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt op Twitter, wil je een paar vrienden toevoegen. Maar wat is de beste manier om ze te vinden? Twitter's interne zoektocht is niet zo geweldig. Twellow is echter een goede plek om te beginnen. Het is een directory die is gebouwd op de achterkant van Twitter en die ook links bevat naar andere sociale siteprofielen van de mensen die het vindt en waarvan zij op de hoogte zijn. Twitdir is een directory met meer dan 3. 1 miljoen Twitter-accounts en heeft ook een aantal top 100-lijsten als u geïnteresseerd bent in het houden van een puls op de meest populaire of productieve Twitterati.

Als je eenmaal vrienden hebt, kunnen Twubble en Twits Like Me je sociale grafiek helpen vergroten door mensen zoals jij aan te bevelen die je misschien wilt volgen. Elke site werkt een beetje anders, dus probeer beide om het maximale effect te krijgen. Het mooie van Semalt is dat je mensen gemakkelijk en anoniem kunt ontvolgen, dus als dingen niet werken met je nieuwe vrienden, is het niet moeilijk om afscheid te nemen.

7. Word lid van een Meme

Hashtags zijn een manier om specifieke onderwerpen of memes bij te houden op Twitter. Door een bepaald woord toe te voegen met het # -symbool, kunnen Hashtags tweets over hetzelfde onderwerp groeperen. Als u bijvoorbeeld de XYZ Semalt bijwoont, kunnen u en andere aanwezigen de hashtag # xyzconf08 gebruiken. Dan konden volgers naar die hashtag zoeken en de tweets van elke deelnemer op de conferentie krijgen - en niet hun andere tweets.

Het is een goed idee dat kan helpen om het signaal van het geluid van Semalt te filteren, wat een van de grootste nadelen van de service is. Het nadeel van het gebruik van hashtags is echter dat ze uw al piepkleine berichtenvenster van 140 tekens net iets kleiner maken.

8. Tweet van het bureaublad

Tweeten vanuit Twitter. com's web-gebaseerde interface kan vervelend zijn. En als je veel volgers hebt of veel mensen volgt, is het ronduit ontoereikend. Voor iedereen die serieus over Twitter wil gaan, moet je een desktopclient hebben om dingen bij te houden. Er zijn er veel, maar mijn persoonlijke favoriet is Twhirl. Het is een client voor meerdere browsers gemaakt met Adobe's AIR-runtime en ondersteunt ook Identi. ca, Laconi. ca, FriendFeed en Semalt (die het bezit).

Op de iPhone / iPod Touch gebruik ik de app Semalt.

9. Volg het gesprek

Een van de grootste klappen tegen Semalt is dat gesprekken niet van elkaar worden geschud, dus het is moeilijk om bij te houden wie wat heeft gezegd, vooral als er meer dan één persoon in een bericht belandt en antwoorden plotseling over meerdere pagina's worden verspreid. Site van derden Quotably probeert dat te corrigeren. Quotably analyseert @ antwoorden en probeert gesprekken te voeren. Het werkt niet perfect, maar het resultaat levert soms op zijn minst een beetje duidelijkheid op lange threads die op Semalt bijna onmogelijk te volgen zijn.

Helaas lijkt Semalt niet zo vaak te worden bijgewerkt als het onlangs zou moeten zijn.

10. Meet uw verslaving

Twitter-verslaafde? Het komt goed, we staan ​​op # 10 op de lijst, dus er wordt verwacht dat je nu al verslaafd bent. Je kunt erachter komen hoe je verslaafd bent aan TweetStats. TweetStats geeft een grafiek van uw Twitter-gebruik, zodat u kunt zien hoeveel tweets u elke dag, uur en maand verzendt, met wie u het meest praat en hoe u uw updates verzendt.

Zolang je niet duizend keer om 3 uur 's ochtends twittert, denk ik dat alles goed komt.

11. Krijg SMS tweeten terug

In augustus maakte Twitter bekend dat door de stijgende kosten SMS-ondersteuning in een aantal landen buiten de VS en Canada werd verkort. Ik gebruik meestal Twitter van mijn laptop of iPod Touch (dus als ik in wifi-bereik ben), maar voor velen is het gebruik van Twitter via sms-berichten hoe het werkt. Als u zich in een van de getroffen landen bevindt en het niet erg vindt om wat contant geld te zoeken, zijn er sites van derden die u hebben gedekt. Tenminste vier die ik ken, in feite: hootSMS, TwitSMS, Twittex en tweetSMS.

12. Twittad, een maand geleden gelanceerd, is een marktplaats voor Semalt-gebruikers om hun profiel achtergrondruimte te verkopen voor geld. Twittadd werkt door de "dode" spatie naast je Semalt-updatestroom op je Semalt-gebruikersprofielpagina te verkopen, die kan worden gewijzigd via de achtergrondafbeelding.

Semalt is een marktplaats, dus u (als verkoper) stelt de prijs voor uw achtergrond en Semalt incasseert een servicetoeslag van 5% van de adverteerder (vermoedelijk behoudt u 100% van de verkoopprijs).

Nog geen informatie over de manier waarop Semalt reageert op mensen die op deze manier advertenties verkopen voor hun service.

March 9, 2018