Back to Question Center
0

5 geheimen van het toenemende blogverkeer van Semalt

1 answers:

Het maken van artikelen die viraal gaan is de topprioriteit voor iedereen die een blog heeft gelanceerd. Eigenlijk,het vereist doordachte consistente acties, die altijd met elkaar samenhangen. Van kwalitatief creëreninhoud voor het ontwikkelen van de juiste strategie voor sociale media, elke stap is onmisbaar. Ivan Konovalov,Customer Success Manager van Semalt Digital Services deelt nuttige tips over het vergroten van blogverkeer.

1. Maak virale inhoud aan

Schrijf interessante, spannende artikelen die de aandacht van de lezers zullen trekken. De titel van uw artikelis het belangrijkste bij het schrijven van virale inhoud. Verzin aantrekkelijke titels die dat wel zullen doende aandacht trekken van bezoekers op internet. Als je titel inriguing is, dan zul je het meestwaarschijnlijk krijgt u maximale hits op uw bericht. Naast het schrijven van goede titels, schrijft u ook lange informatieve artikelen.Ga in op de details van uw onderwerp en leg uw punten op een interessante manier uit. Een uitgewerktpost zal uw blog bezoekers verleiden om het hele artikel te lezen. Voeg goed uitziende afbeeldingen toe in uwpost om lezers te helpen uw artikel duidelijker te begrijpen. Daarom zullen uw lezers dat doenbezoek je blog opnieuw om je volgende artikel te lezen.

2. Deel uw artikel meer dan één keer

Als u verkeer naar uw blog wilt vergroten, moet u meer bezoekers targeten. Sommige lezers hebben toeganginternet gedurende de dag en anderen gedurende de nacht. Verhoog het verkeer naar uw blog door het te delenuw artikel meerdere keren gedurende een dag of een maand. De belangrijkste social-mediaplatforms die kunnen helpenu om dit te bereiken zijn de Facebook, Twitter, Pinterest en Google+. Word lid van groepen en communitiesdie gerelateerd zijn aan uw branche en uw feed delen..

3. Installeer het juiste thema

Er zijn duizenden thema's op de markt. Veel van hen zullen echter niet compatibel zijn met uwblog. Dit betekent dat je verstandig moet kiezen en de juiste moet installeren. Een goed thema zou volledig moeten zijnresponsief, wat ervoor zorgt dat je blog toegankelijk is op verschillende apparaten, waaronder desktopsen mobiele displays. U moet ook een snellaadthema selecteren. Wanneer je thema snel wordt geladen,het zorgt ervoor dat bezoekers op je blog blijven en meer berichten lezen. Kies daarnaast een thema dat heeftmooi en aantrekkelijk ontwerp.

4. Knop Share toevoegen

Met de knop Delen kunt u de kracht van sociale mediaplatforms gebruiken om een ​​breder publiek te bereiken.Lezers zijn altijd bereid om een ​​interessante post te delen. Voeg daarom de deelknop toe aan het berichtom je inhoud viraal te laten worden. Dit betekent dat uw lezers uw blogposts kunnen delen methun vrienden en fans. Als resultaat van dit delen krijgt je blog meer verkeer.

5. Reactie in andere blogs

Reacties zijn een krachtig hulpmiddel geworden, dat u helpt bij het verkrijgen van backlinks en verkeer. Kijk uit voorpopulaire blogs en commentaar op hun onderwerpen en forums. Zinvolle opmerkingen zullen de aandacht trekken,en hoogstwaarschijnlijk krijgt u antwoorden die u backlinks geven. Opmerkingen stellen u vast als eenexpert en helpen u om veel verkeer naar uw blog te trekken.

Semalt-expert Ivan Konovalov bewijst dat consequente implementatie van bovengenoemde strategieën leidtom je blogverkeer te vergroten. Een dergelijke praktijk werd met succes door onze klanten aangenomen en bevestigdzijn efficiëntie. Vanaf nu kunt u deze tips en professionele services van Semalt om uw blog naar een hoger niveau te brengen Source .

November 27, 2017