Back to Question Center
0

5 out-of-the-box manieren om uw SEO te verbeteren met sociale media - Inzicht van Semalt

1 answers:

Wilt u uw positie in zoekmachines verbeteren?

Hebt u interesse om sociale media te gebruiken om uw SEO-prestaties te verbeteren?

Sociale media hebben aanzienlijke voordelen voor uw zoekresultaten, en alevendige sociale dominantie kan de zoekpositie verbeteren.

In dit artikel, Jason Adler, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services biedt vijf manieren waarop u sociale media kunt gebruiken om uw zoekresultaten te verbeteren.

# 1: Breng links naar uw sociale netwerken tot stand

Voorheen was de rangorde van Google gebaseerd op linkbuilding, ongeacht dekwaliteit van links die een individu overwoog. Later begon Google de kwaliteit van de link te overwegen nadat hij zich bewust was van de mensenmanipuleerden ranking door het gebruik van valse links.

Aangezien sociale sites gebaseerd zijn op een webautoriteit, zijn links op deze sitesvaak beschouwd als van hogere kwaliteit - holidays of peru. Zelfs in het geval dat u een nieuwe Facebook-pagina heeft, zal deze waarschijnlijk hoog gerangschikt zijn vanwegeDe volledige autoriteit van Facebook.

# 2: verhoog het aantal volgers

Sites met een groot aantal volgers van hoge kwaliteit zijn beter geschikt om te doorzoekenmotoren. Hoog gewaardeerde volgers bevinden zich op uw sociale mediaplatforms en een aanzienlijk aantal van deze mensen hebben interactie of betrokkenheidsommige manieren.

Het gesprek kan zijn in de vorm van het retweeten van je inhoud, pesten,recensies schrijven op Google+ of zelfs een tweet sturen..Zorg er dus voor dat het aantal volgers gestaag toeneemt.

# 3: zorg ervoor dat uw inhoud deelbaar en doorzoekbaar is

Een sociaal platform zoals Pinterest maakt uw informatie deelbaar endoorzoekbaar. Het platform inspireert aanzienlijk delen. Gebruikers plaatsen pins van hun interesse op hun boards en verspreiden deze naar anderenPinterest fans.

U kunt bijvoorbeeld uw berichten op Facebook doorzoekbaar maken tijdens het zoekenengines door naar het tabblad 'privacy-instellingen' op Facebook te gaan en andere zoekmachines in staat te stellen naar uw tijdlijn te linken.

# 4: zorg ervoor dat uw berichten gebruikmaken van trefwoorden

Sleutelwoorden zijn essentieel voor uw site, betaalde advertentiecampagnes en blog, en dushet zou je niet moeten verbazen dat trefwoorden significant zijn met je sociale inhoud.

Op Pinterest is de zekere manier om te rangschikken in een betere positie in zoekmachinesis om ervoor te zorgen dat uw boards of pinnen zoekwoorden hebben. Evenzo kan onderzoek naar YouTube-video's het verkeer naar het blog vergroten,kanaal en website als ze zijn gemarkeerd in uw profiel.

Het gebruik van trefwoorden op uw Facebook-berichten kan ook resulteren in een betere ranking.

De zoekwoorden zorgen ervoor dat uw inhoud doorzoekbaar is en wanneer gebruikers zoekenvoor die woorden zal uw inhoud de eerste zijn die opduikt.

# 5: lokale lijsten maken

Zorg ervoor dat uw onderneming een aangepaste vermelding op Google + heeft met uwrelevante gegevens en adres. Zo kunnen uw klanten uw organisatie rechtstreeks op Google beoordelen.

Conclusie

Het gebruik van sociale sites als marketinginterventies is zeer aan te bevelen, maarhet kan zelfs verder worden verbeterd door het te gebruiken om SEO te verbeteren.

Je kunt er zeker van zijn dat sociale sites de ranglijst kunnen verbeteren.

November 27, 2017