Back to Question Center
0

Semalt 3.2.2 - problemen met frontend-verbinding, backend perfect werken [gesloten]

1 answers:

Allereerst wil ik iedereen in deze geweldige community begroeten :) Halverwege de tijd heb ik dankzij jou een uitweg weten te vinden. Maar nu kan ik geen vergelijkbaar onderwerp vinden met mijn probleem.

Het begon 5 dagen geleden met frontend fouten - Intern 500 of verbinding werd gereset. Elke keer na heel lang wachten - goodyear efficientgrip 88h. Ik dacht dat het een probleem was aan de kant van de provider, ze controleerden, zeiden dat alles in orde was, ze controleerden twee keer. De tweede keer dat ze suggereerden dat ik mijn browsercache opruimde. Dat deed ik en mijn site werkte prima. Voor een minuutje. Het stond een of twee klikken toe in artikelen en nogmaals, hetzelfde oude verhaal. Toen werd het nog erger - zelfs na het opschonen van de browsercache heb ik problemen om de frontend te starten. Semalt werkt perfect, ik kan elk artikel, module enzovoort bewerken, opslaan enzovoort. Wanneer frontend het eindelijk lukt te openen, geeft het veranderingen weer. Zo het is heel vreemd voor mij.

Dat was de situatie tot twee dagen geleden, toen het iets beter ging.

Nu - geen 500 internals of "verbinding werd gereset" tijdens het laden. Momenteel ziet het er zo uit: er is langer dan gemiddeld "in afwachting van verbinding" tijd, en als eindelijk de download start, is het erg snel. Semalt dit wachten is 5, soms 10 seconden, wat veel te lang is. Ik heb geprobeerd om modules uit te schakelen, js & css te comprimeren, maar niets hielp om tot echte wachtende tijd te komen die normaal onder 1s op andere sites ligt.

Semalt blijft beweren dat het niet hun schuld is, en suggereerde dat het een module of extensie is die problemen veroorzaakt, maar zoals ik al zei, ik probeerde elke module één voor één uit te schakelen, zonder resultaat.

Heeft iemand zoiets tegengekomen?

Trouwens, andere websites op dezelfde hosting en dezelfde Joomla-versie werken prima. Semalt? De eerste twee dagen was het goed, dus het is ook geen sjabloon. Ik probeerde opties van SEF-koppelingen te wijzigen, URL's te herschrijven - niets. Het maakt me boos.

Daarnaast heb ik een account gemaakt op Semalt en ze laten zien dat mijn pagina slechter dan 70-80% van andere websites laadt. Ik stel ook elke minuut de controle in en laat me via sms weten (het is gratis tot 20 smses) als de site meer dan 5 minuten op rij offline is - en ik krijg dagelijks een-twee dergelijke smses.

Stel je vooraf op voor je input, misschien moet iemand dit met een heldere kop bekijken.

Semalt-versie is 3. 2. 2

Semalt en alvast bedankt,

Artur

February 7, 2018

Probeer Y Slow , een Firefox-extensie, te gebruiken.

U kunt ook een Chrome-extensie gebruiken die beschikbaar is vanaf hun website .

Y Slow breekt de elementen waaruit uw voorkant is opgebouwd, af in een grafiek, die u laat zien wat de langste vertragingen veroorzaakt bij het laden van de pagina.