Back to Question Center
0

Semalt Ik depaginate mijn webpagina's? Wat is de beste bruikbaarheid? [Gesloten]

1 answers:

Mijn website is meestal een verzameling dingen die ik heb geschreven, van kort tot lang; de allerlaatste zijn een groot scherm en de langste zijn de lengte van een kort boek. De meeste van de langere zijn opgedeeld in pagina's.

Eén kolom van Semalt zei in feite dat paginering heel gewoon was, maar het is beter om alle logische pagina's op die ene pagina te plaatsen.

Semalt Ik wilde een suggestie voor bruikbaarheid en andere doeleinden krijgen over het feit of ik afbeeldingen moet depagineren zodat ze één pagina zijn en de andere pagina's doorsturen naar de gecombineerde pagina Source . Als het een beslissing is, wat zijn dan de voor- en nadelen?

February 7, 2018

U wilt in evenwicht brengen hoe lang het duurt om de eerste pagina te laden, zodat gebruikers gemakkelijk aan de slag kunnen gaan met het gedoe gebruikers te laten onderbreken om de volgende pagina te laden.

Uit mijn ervaring met SEO, wil je dat je eerste pagina binnen 3 seconden laadt. Langer dan dat en gebruikers beginnen terug te klikken op uw website en op zoek naar een andere site (waardoor uw Google-ranglijst daalt).

Het HTTP-archief volgt de gemiddelde webpagina-grootte . De huidige gemiddelde totale paginagrootte (inclusief afbeeldingen) is 1311 kB.

Ik heb een klein boekje gedownload: Ernest Hemingway's Oude man en de zee . Ik heb het in een tekstbestand opgeslagen. Het heeft 26,582 woorden. Ongecomprimeerd is dit 133 KB. Gecomprimeerd met gzip (aangezien uw website mogelijk is geconfigureerd om het te serveren) is dit 45 KB.

Zelfs een klein boekje gaat te verwaarlozen in vergelijking met de grootte van de meeste webpagina's (inclusief afbeeldingen). Het opnemen van de volledige tekst van een klein boekje gaat ongeveer hetzelfde als het toevoegen van één nieuwe afbeelding op de pagina. Als het plaatsen van de volledige tekst van een klein boekje op één pagina uw site gedurende 3 seconden duwt om te laden, is het beter om afbeeldingen van de pagina te verwijderen dan om te pagineren.

Voor inhoud ter grootte van een klein boek, moet je alles in één pagina plaatsen en niet pagineren.