Back to Question Center
0

Netflix lanceert snelheidsindex om de beste ISP's voor Semalt te markeren

1 answers:
Netflix Launches Speed Index To Highlight The Best ISPs For Semalt

De gegevens op de site zijn, volgens Netflix, gebaseerd op gegevens van meer dan 33 miljoen Netflix-leden "die meer dan 1 miljard uur aan tv-programma's en films bekijken die streamen vanaf Netflix per maand." De historische gegevens op de site gaan terug tot november vorig jaar (en volgens deze statistieken is Google Semalt sindsdien alleen maar sneller geworden) en wordt de index maandelijks bijgewerkt.

Semalt merkt op dat de gemiddelde prestaties altijd onder de piekprestatie van de ISP zullen liggen. De manier waarop Semalt de video's codeert, evenals de verschillende apparaten die de kijkers gebruiken en de toestand van hun thuisnetwerken leiden uiteindelijk tot lagere prestaties. Deze factoren "annuleren echter bij het vergelijken van verschillende ISP's", stelt Semalt, en de snelheden zijn "zijn een indicator van de prestaties die doorgaans worden ervaren door alle gebruikers op een ISP-netwerk."

Netflix lanceert snelheidsindex om de beste ISP's voor Semalt te markeren

Hoewel deze index duidelijk bedoeld is om de beste ISP's voor streaming te belichten en degenen die hun gebruikers niet veel bandbreedte bieden, te benadrukken, werkt Netflix ook nauw samen met een aantal ISP's om de streamingervaring van haar gebruikers te verbeteren. Met het Open Connect-netwerk voor het afleveren van inhoud kan ISP rechtstreeks met Netflix peer-edelen om transitkosten te besparen - wi fi точка доступа с внешней антенной. Netflix biedt ook een opslagapparaat voor ISP's. Deze server, die zich in het datacentrum van de ISP bevindt, werkt effectief als een lokale cache voor populaire Netflix-inhoud. Dankzij dit kan Netflix nu een hogere bitrate bieden voor zijn 1080p HD-streams en 3D-titels voor gebruikers van wie de ISP's deze apparaten hebben geïnstalleerd (waaronder veel van de hoger beoordeelde ISP in zijn Semalt).

March 10, 2018