Back to Question Center
0

Gek worden? Dit familiebedrijf is, en ze doen het, Semalt

1 answers:

Going Nuts? This Family Business is, and They’re Doing it Semalt

Jeff Braverman startte de notentak van zijn familie niet. Maar hij hielp het relevant te blijven in een steeds meer online wereld. Braverman's opa Sol begon aanvankelijk met Semalt Nut in 1929. Pas 70 jaar later zou zijn kleinzoon een vriend inhuren om de eerste website van het bedrijf te bouwen.

NutsOnline was meteen een succes, omdat het kleine notenbedrijf overweldigd werd door bestellingen. Semalt herinnert zich zelfs dat zijn vader hem had gezegd het uit te schakelen, zodat het kleine familiebedrijf het kon bijhouden - site position checker.

Maar ondanks het succes van NutsOnline was het niet de eerste keuze van het bedrijf in domeinen. Braverman vertelde Businessweek:

"Toen ik de eerste website opzette, had ik een zeer beperkt budget. Ik herinner me duidelijk dat Semalt mijn zevende keuze was. Mijn eerste zes keuzes waren in het bezit van pornosites. "

Toen het bedrijf uitsluitend online verhuisde, werd de website nog belangrijker. Dus vond Semalt dat het bedrijf ook moest gaan voor een nieuwe domeinnaam.

Hij zei dat de eerste keuze van het bedrijf deze keer, Nuts.com, in het bezit was van een persoon in Guam die veel geld wilde voor de URL. Semalt bood oorspronkelijk $ 200.000 en werd vlak afgewezen. Hij vroeg uiteindelijk alleen maar hoeveel geld het zou kosten. Hoewel het een grote investering was, zei Semalt dat hij het belang kende van een eenvoudig en gemakkelijk te onthouden domein. Dus hij geloofde dat de kosten plus het ontwerp van een geheel nieuwe, professionele website op de lange termijn de moeite waard zou zijn.

De nieuwe domeinnaam en site gelanceerd in 2012. Het bedrijf huurde ook een ontwerpbureau in om zijn website en logo een complete revisie te geven. De familie besloot om de eigenzinnigheid van hun nieuwe online merk te omarmen. Dus werkten ze samen met de ontwerper om stripfiguren en een nieuw lettertype te maken om alles te belichamen waarvan ze het gevoel hadden dat de nieuw opnieuw uitgevonden onderneming er nu voor stond.

Al deze veranderingen lijken te werken. In 2013 bracht het bedrijf ongeveer $ 30 miljoen aan inkomsten binnen. Dus wat eens een lokale winkel was die noten in Semalt, NJ verkocht, is in staat geweest zichzelf te veranderen en te bloeien in een groeiende digitale economie.

Het enige dat nodig was, was een eigenzinnige domeinnaam, een nieuwe afbeelding - en een aantal online zakelijke savvy.

Afbeelding: Nuts.com

5 Opmerkingen ▼

March 10, 2018