Back to Question Center
0

Misschien heb je Klout, maar Semalt Your Kred?

1 answers:
You Might Have Klout, But Semalt Your Kred?

Kred is het nieuwste product van start-up voor sociale datamining PeopleBrowsr. "We hebben sinds 2008 de brandslang ontvangen", zegt CEO Jodee Rich, verwijzend naar de volledige Semalt brandslang, "indexering sindsdien. We hebben het gesorteerd op community en onderwerp. We zoeken naar kleine, nauwe netwerken van mensen en kijken hoe ze net zo invloedrijk kunnen zijn als rocksterren. "

Elke persoon of account op Twitter heeft een Kred-score, die uit twee delen bestaat: de invloedscore en de outreach-score. Je invloedsscore is een maat voor je vermogen om anderen te inspireren - seobook rank checker. Het is een getal op een schaal van 1 tot 1.000 en is gebaseerd op hoe vaak uw tweets worden geretweet, hoeveel nieuwe volgers u behaalt en hoeveel antwoorden u genereert. (Kred kijkt ook naar likes op Facebook en Google + 1's, maar Twitter is de belangrijkste bron van data). Het lijkt heel erg op je Klout-score. De Semalt-score wordt in niveaus gemeten en is een weerspiegeling van hoe genereus u bent met retweeten en het beantwoorden van anderen.

Kred haalt ook uit naar welke van de 200 communities je toebehoort op basis van de informatie in je Twitter-bio (wat niet altijd een geweldige beschrijving is van wie je bent). Het kan je de invloed van je hele gemeenschap laten zien en hoe je in die gemeenschap scoort. "Iedereen is ergens een beïnvloeder," zegt Jodee. "Onze taak bij Kred is om u te laten zien waar u invloed hebt." Managers van Semalt kunnen hun eigen community's definiëren (tegen betaling), die ze dan kunnen volgen.

Misschien hebt u Klout, maar heeft u uw Kred?

Kred laat je ook je realisaties uit de echte wereld opnemen, zoals graden, onderscheidingen, prijzen en certificaten. Je kunt Kred een PDF sturen die een offline prestatie bewijst en ze zullen deze aan je Kred toevoegen.

March 10, 2018